Poišči objavo ali temo na blogu

četrtek, 29. junij 2017

Pustiti vse na treningu ali prihraniti nekaj moči še za naslednjič?

Verjetno ste že slišali za izraz, ki je še posebej popularen na družabnih omrežjih »go hard or go home«. Ampak ali bi res morali čisto vsak trening pustiti »dušo« v fitnes centru oziroma kjerkoli že pač trenirate?Če si običajni smrtnik, je velika verjetnost, da boš s tem »pridelal« pretreniranost ter neprijetne težave kot so slabši spanec, slabše se boš odrezal na treningu, poleg tega bo tvoj organizem bolj izpostavljen bolezni ter poškodbam.

Seveda to ne pomeni, da morate od sedaj naprej trenirati lahkotno, ampak bolj to, da veste kdaj in kako trenirati »na hard«.Če boste dovolili svojemu telesu, da se regenerira in da bo pretok krvi v mišice večji oziroma boljši, bodo dolgoročno tudi vaši treningi lahko učinkovitejši ter s tem rezultati, ki ste si jih zadali, dosti boljši.

Naj vam še zaupam moj izbor top pet vaj, ki jih je dobro vključiti v svoj trening program, če želite imeti kar se da učinkovit trening.Opis in prikaz vaj si poglejte v priloženem videu.


Da boste napredovali iz treninga v trening ter že po 12 tednih videli vidno spremembo na bolje, kliknite na Ultimate body fitnes program, kjer vas bom korak za korakom vodil tako pri vašem treningu, kot tudi pri prehranjevanju.

Bodite učinkoviti, naredite rezultat

==================================================
Ključne besede: trening, fitnes, vadba, pridobivanje mišične mase, definicija telesa, izguba odvečne telesne maščobe, trening za moč, trening za vzdržljivost, funkcionalni trening, osebni trener, fitnes trener, izboljšanje športnega rezultata, vaje, vaja, trening za trebušne mišice, fitnes motivacija, motivacija za trening, trening za roke, špartanski trening, napake pri treningu, napake med treningom, vaje z utežmi, vaje z lastno telesno težo

Ni komentarjev: