Poišči objavo ali temo na blogu

četrtek, 1. junij 2017

Kako zgraditi »Ultimate body«?

Najprej vam bom v nekaj točkah naštel, česa ne smete početi, če želite narediti ultimativno preobrazbo telesa, za tem pa sledijo koraki, s katerimi boste svoje telo popeljali na naslednji nivo.

Če se najdete v kateri o naštetih točk ali celo v več kot eni, je to lahko že usodno za dolgoročno preobrazbo telesa, boljše atletske sposobnosti ter bolj zdrav način življenja na splošno.Torej, pozorno preberite naslednje vrstice…

Česa ne smete početi!

1.Zadati si nerealne fitnes cilje.To da je preobrazba telesa maraton in ne šprint ste verjetno že slišali.Ampak poleg tega je to tudi napaka številka ena zaradi katere zelo veliko posameznikov že na začetku obupa.

2.Preveč na silo in s preveliko vnemo se lotite treninga in prehranjevanja, zaradi česar vas potem prehitro kot radi rečemo »zmanjka«.Ni vam potrebno vsak dan in cele dneve razmišljati samo o treningu z utežmi, kardio vadbi ter o brokoliju in piščančjih prsih.

3.Redno trenirati ter se kvalitetno prehranjevati le nekaj tednov ko je motivacija na višku, potem pa »padete pod vagon«.Vaš karakter se bo pokazal ravno takrat ko ne boste imeli motivacije, ko boste utrujeni, ko boste bili rajši v coni udobja.

Sedaj pa POZOR…Sledijo koraki, ki vas bodo pripeljali do dolgoročnega cilja!

1.Trening za moč z utežmi in/ali lastno telesno težo izvajajte 3-4 krat tedensko.

2.Dnevno naredite 10,000 korakov (obstajajo aplikacije za pametne telefonu, ki štejejo korake).

3.Izvajajte visoko intenzivni kardio trening 1-2 krat tedensko (intervali šprintov, tek ali hoja v klanec, skakanje čez kolebnico).

4.Dnevno imejte redne obroke, kajti v nasprotnem primeru se vam bo zgodilo da boste spraznili hladilnik in pojedli tudi tisto česar ne bi smeli.

5.Dnevno popite 3-4 litre vode.Če boste redno fizično aktivni, bo večja količina vode še kako pomembna.
Kaj pa če vam povem, da sem sestavil Ultimate body program, ki vsebuje 12 tedenski trening program ter jedilnik in aplikacijo s katero bodo tudi vaše prehranjevalne navade občutno izboljšale.Svoj Ultimate body program dobite TUKAJ.

Bodite učinkoviti, naredite rezultat

==================================================
Ključne besede: trening, fitnes, vadba, pridobivanje mišične mase, definicija telesa, izguba odvečne telesne maščobe, trening za moč, trening za vzdržljivost, funkcionalni trening, osebni trener, fitnes trener, izboljšanje športnega rezultata, vaje, vaja, trening za trebušne mišice, fitnes motivacija, motivacija za trening, trening za roke, špartanski trening, napake pri treningu, napake med treningom, vaje z utežmi, vaje z lastno telesno težo

1 komentar:

varricrabin pravi ...

No deposit casino bonus codes and welcome bonus for - DRMCD
The 이천 출장마사지 best No 보령 출장마사지 Deposit 태백 출장샵 bonus codes and signup bonuses, including no deposit, bonus cashback, 보령 출장안마 free spins, 속초 출장마사지 and more.