Poišči objavo ali temo na blogu

četrtek, 26. januar 2017

Majhni koraki za velike rezultate v letošnjem letu!

Najboljši način za dosego želenega rezultata je, da si vse skupaj razdelite na več manjših nalog, ki bodo lažje izvedljive in dosegljive ter tudi manj strašljive kot samo eden velik cilj, ki pač mora biti dosegljiv v letošnjem letu.Predvsem pa, kar je zelo pomembno, bodite specifični.Kaj mislim s tem, si preberite v nadaljevanju.


Namesto, da rečete »izgubiti moram odvečne kilograme« rečite »trenirati moram 4-5 krat tedensko«. Seveda, izguba odvečnih kilogramov zahteva več dnevnih in tedenskih nalog ter predanost, zato se morate naloge lotiti iz različnih strani.

-Trening za moč, s katerim boste pridobili več mišic, med treningom porabili nekaj kalorij ter hkrati tudi pospešili svoj metabolizem.

-Visoko intenzivni intervalni trening (HIIT) za porabo kalorij med vadbo ter potem še ure po treningu (HIIT izvajajte ob različnih dnevih kot trening za moč).

-Prehranjevalne navade, ki namesto predelane hrane in praznih kalorij vsebujejo kvalitetna živila, ki imajo visoko hranilno vrednost.

-Čas za počitek imejte dobro odmerjen, kar je ključno za regeneracijo mišic ter optimalno pripravo za naslednji trening.

Torej kot vidite, mora biti vaš cilj, v tem primeru izguba odvečne telesne teže razdeljen na več manjših delov, ki se morajo med seboj nadgrajevati in dopolnjevati.Zelo pomembno je tudi, da se jim da slediti ter, da so dejansko izvedljivi in dosegljivi.


Bodite učinkoviti, naredite rezultat

==================================================
Ključne besede: trening, fitnes, vadba, pridobivanje mišične mase, definicija telesa, izguba odvečne telesne maščobe, trening za moč, trening za vzdržljivost, funkcionalni trening, osebni trener, fitnes trener, izboljšanje športnega rezultata, vaje, vaja, trening za trebušne mišice, fitnes motivacija, motivacija za trening, trening za roke, špartanski trening, napake pri treningu, napake med treningom, vaje z utežmi, vaje z lastno telesno težo


Ni komentarjev: