Poišči objavo ali temo na blogu

nedelja, 7. avgust 2016

Trening, ki je bolj zabaven in kuri kalorije hitreje kot tek!

Veliko posameznikov še vedno verjame, da bodo s tekom najhitreje in najlažje skurili odvečne kalorije.Takšen izračun sicer mogoče drži pri porabi energije, ko govorimo o vadbi nizke intenzivnosti, ne pa tudi pri visoko intenzivnem treningu, ki se zanaša na anaerobni metabolizem.
Na splošno boste skurili več kalorij med visoko intenzivnim treningom z utežmi, še posebej zato, ker se bo proces nadaljeval tudi ko bo vaš trening že zdavnaj končan.

Ampak ni pa to edina možnost za kurjenje kalorij, sploh če niste ljubitelji fitnesa ter treninga z utežmi.Za vas smo poiskali pet vaj in jih združili v trening, ki bo zanimiv in učinkovit.Kako naj izgleda trening?

-5 vaj izvajajte eno za drugo brez premora, dokler ne končate celotne serije.

-Med izvedbo vaj ne štejte ponovitev, ampak vsako izmed njih izvajaj 30,60 ali 90 sekund.

-Ko končate serijo petih vaj, si vzemi 1-2 minutni premor.

-Potem ponovite serije še 3-5 krat ali večkrat.Trenirajte učinkovito, naredite rezultat

==================================================
Ključne besede: trening, fitnes, vadba, definicija telesa, izguba odvečne telesne maščobe, trening za moč, trening za vzdržljivost, funkcionalni trening, osebni trener, fitnes trener, izboljšanje športnega rezultata, vaje, vaja, trening za trebušne mišice, fitnes motivacija, motivacija za trening, trening za roke, špartanski trening, napake pri treningu, napake med treningom, vaje z utežmi, vaje z lastno telesno težo

Ni komentarjev: