Poišči objavo ali temo na blogu

nedelja, 13. marec 2016

Edini način, da boste prišli do svojega fitnes rezultata je...?

Ob poplavi informacij na spletu in po fitnes centrih ter zmešnjavi, ki pri tem nastane, se name po pomoč obračajo posamezniki, ki želijo narediti preobrazbo telesa, vendar so skeptični ali jim bo moj pristop k treningu resnično v pomoč.

V zadnjih letih sem za svoje varovance sestavil več kot 1000 individualnih trening programov (delam kot spletni fitnes trener) in kaj je tisto, zaradi česar so ali pa niso posamezniki napredovali in/ali naredili preobrazbe telesa???Najpomembnejše je, da ima varovanec 100% zaupanje v trening program in trenerja ter, da sta oba, torej tako varovanec kot trener visoko motivirana za dosego končnega cilja!

Torej, kot lahko vidite, pri vsem skupaj ni odkrivanja tople vode.Če si visoko motiviran, treniraš intenzivneje, če treniraš intenzivno in redno, so rezultati boljši in hitrejši.Dejavnik prehrane...

Prehranjevanje dejansko niti ni tako zahtevno.Ko bolje spoznaš svoje telo, pridobiš nekaj znanja in izkušenj ter predvsem če si discipliniran.Dejansko je disciplina tisto, kar naredi največjo spremembo v dejavniku prehranjevanja.Število obrokov, izbira živil itd.

To je torej teorija...

V praksi se vam bo dogajalo, da boste bili preutrujeni za trening, da boste raje doma počivali, da ne boste imeli časa za pripravo obrokov, da vam bo zadišal kakšen prepovedan obrok itd.Takrat se bo pokazalo, koliko si dejansko želite narediti rezultat, zelo velikokrat boste namreč na preizkušnji!
Bodite učinkoviti, naredite rezultat

==================================================
Ključne besede: trening, fitnes, vadba, pridobivanje mišične mase, definicija telesa, izguba odvečne telesne maščobe, trening za moč, trening za vzdržljivost, funkcionalni trening, osebni trener, fitnes trener, izboljšanje športnega rezultata, vaje, vaja, trening za trebušne mišice, fitnes motivacija, motivacija za trening, trening za roke, špartanski trening, napake pri treningu, napake med treningom, vaje z utežmi, vaje z lastno telesno težo

Ni komentarjev: