Poišči objavo ali temo na blogu

ponedeljek, 22. februar 2016

Začetniške napake na treningu…izognite se jim!

Napake so sestavni del vsakega uspeha, vendar če ste začetnik, ki šele začenja s treningom ter preobrazbo telesa, imajo lahko kar visok davek.Da se boste napak izognili oziroma da jih bo dosti manj in z njimi ne boste izgubljali volje ter časa, si v nadaljevanju preberite nekaj pomembnih napotkov.

-Ne postavite si nerealnih ciljev ter bodite specifični in hkrati realistični.

-Ne lotite se treninga brez načrta, vedeti morate točno kaj želite doseči s treningom.

-Ne trenirajte s premalo intenzivnosti in bodite osredotočeni samo na trening ter odmislite moteče dejavnike.

-Ne pozabite na pomembnost regeneracije po treningu, človeško telo namreč potrebuje čas, da se ponovno »sestavi«.

-Ne nasedajte mitom o prehranjevanju kot je na primer primerjava dodatkov k prehrani kot so beljakovinski napitek ali kreatin s steroidi.

Zakaj je vse naštete točke potrebno upoštevati, si poglejte v videu, ki vas bo sicer malce nasmejal, po drugi strani pa naj velja kot resno opozorilo.
Trenirajte učinkovito,

==================================================
Ključne besede: trening, fitnes, vadba, pridobivanje mišične mase, definicija telesa, izguba odvečne telesne maščobe, trening za moč, trening za vzdržljivost, funkcionalni trening, osebni trener, fitnes trener, izboljšanje športnega rezultata, vaje, vaja, trening za trebušne mišice, fitnes motivacija, motivacija za trening, trening za roke, špartanski trening, napake pri treningu, napake med treningom, vaje z utežmi, vaje z lastno telesno težo

Ni komentarjev: