Poišči objavo ali temo na blogu

nedelja, 4. oktober 2015

Kako se NE obnašati in kakšni NE biti kjerkoli, kjer poteka trening!!!

Včasih enostavno pozabimo na manire, nekateri nenamerno, spet drugi pač brez slabe vesti.Nekaj napotkov, ki vam bodo v veliko pomoč, da v fitnes centrih, telovadnicah ali parkih ne boste izpadli KRETENI!

Puščanje svojega DNA-ja za seboj...

Nič ni narobe, če zašvicate med treningom, ampak imejte s seboj brisačo ter pobrišite svoj »švic« za seboj, ko končate z vajo na fitnes napravi.Če ste prehlajeni, ostanite doma.Najhuje kar lahko naredite je, da pridete na trening prehlajeni ter kašljate in kihate, poleg tega pa ne daste niti dlani pred usta in to v prostoru polnemu ljudi!

Okupiranje fitnes naprav in prostih uteži...

Če se v fitnesu nahaja veliko ljudi, si pač ne smete privoščiti, da si samo zase vzamete dve, tri ali več fitnes naprav in uteži.Če bi radi imeli fitnes samo zase, pač pridite trenirati ob takšni uri, ko ne bo skoraj nikogar na treningu.

Družabni počitek...

Razumljivo je, da si po vsaki seriji vzamete nekoliko počitka, ampak sedeti ali ležati npr. na klopci za potisk s prsi ter se pogovarjati po telefonu ali igrati s telefonom, medtem pa nekomu onemogočiti, da uporabi napravo ali uteži.Pač nekulturno...
Kaj še lahko zelo zmoti in je nadležno za ostale uporabnike fitnesa ali telovadnice?

Preglasno govorjenje ali smejanje, petje ali žvižganje in pa tudi preglasno poslušanje glasbe na vašemu predvajalniku zna biti moteče za ostale posameznike, ki trenirajo v vaši bližini.

Postanite rezultat,

==================================================
Ključne besede: pameten trening, učinkovit trening, treningi, trening za mišice na rokah, trening za prsa, trening za rame, trening za triceps, trening za roke, kompleksne vaje, izolacijske vaje, trening fitnes, trening fitnes program, trening fitnesa, pridobivanje mišične mase, trening za začetnike, trening za zaposlene, preobrazba telesa, fitnes trening, fitnes trener, osebni trener

Ni komentarjev: