Poišči objavo ali temo na blogu

sreda, 22. julij 2015

Katere napake pri treningu so lahko usodne za tvoj fitnes rezultat???

Veliko posameznikov pozabi, da je raztezanje pomembno tudi po koncu treninga in ne samo na začetku.Če pred izvajanjem vaj za moč naredite dinamično raztezanje, potem je tudi pomembno, da na koncu naredite statično raztezanje.

Nič ni sicer narobe če po koncu treninga z utežmi naredite še kratek kardio trening (traja naj maksimalno 20-30 minut).Vendar pa problem nastane, ker večina posameznikov misli, da morajo potem še eno uro prebiti na tekaču ali sobnemu kolesu.Najboljše bo, če anaerobni in aerobni trening ločite glede na del dneva (npr. zjutraj trening z utežmi ter pozno popoldne še kardio trening), ali še bolje, da ju izvajate ločeno po dnevih.

Po napornem treningu ima vaše telo nujno potrebo po hranilih, še posebej po aminokislinah ter ogljikovih hidratih.Vaše telo mora namreč dopolniti in popraviti poškodovane mišične celice ter izčrpani živčni sistem.To so torej razlogi, zaradi katerih je potrebno telo nahraniti s kvalitetnim obrokom 15-20 minut po končanemu treningu.Za sestavo trening programa po meri ali enega od naših fitnes programov, obiščite stran Tvoj fitnes rezultat, kjer boste prejeli načrt za vašo preobrazbo telesa po najkrajši možni poti!

Postanite rezultat,

==================================================
Ključne besede: pameten trening, učinkovit trening, treningi, trening za mišice na rokah, trening za prsa, trening za rame, trening za triceps, trening za roke, kompleksne vaje, izolacijske vaje, trening fitnes, trening fitnes program, trening fitnesa, pridobivanje mišične mase, trening za začetnike, trening za zaposlene, preobrazba telesa, fitnes trening, fitnes trener, osebni trener

Ni komentarjev: