Poišči objavo ali temo na blogu

četrtek, 30. julij 2015

Kako slediti napredku pri tvojemu fitnes rezultatu?

4 enostavni koraki, s katerimi boste lažje in hitreje dosegli svoje cilje!

1.Naredite meritve…

Telesne meritve so dosti bolj pomembne kot samo tehtanje.Oblika telesna je namreč pomembnejša kot kilogrami.Pred začetkom preobrazbe izmerite obseg okoli ramen, rok, prsi, trebuha ter lahko tudi okoli stegen ter meč.Takšne meritve potem lahko izvajate redno npr. tedensko ali mesečno.

2.Tehtanje…

Kot smo omenili, so sicer meritve pomembnejši del napredka ter rezultata, kljub temu pa je priporočljivo, da se pred pričetkom preobrazbe telesa stehtate.Omenjenega procesa sicer potem ne izvajajte tako redno kot meritev, vendar vseeno primerjajte napredek na vsakih 8-12 tednov.

3.Fotografije prej in potem…

Oblika telesa je ključna ko spremljamo napredek in fotografije nam bodo pri tem v veliko pomoč.Slikajte se od spredaj, zadaj ter od strani ter primerjajte slike na vsakih nekaj tednov.

4.Napredek zapisujte v dnevnik…

Trening, vaje, število serij in ponovitev, pričetek trening programa itd.Vse to so podatki, ki jih ob hitrem tempu življenja lahko hitro pozabimo.Zapišite vse kar je pomembnega glede vašega treninga in napredka.
Želite, da bo vaša preobrazba telesa enostavnejša in hitrejša?Obiščite stran Tvoj fitnes rezultat in začnite s procesom.

Postanite rezultat,

==================================================
Ključne besede: pameten trening, učinkovit trening, treningi, trening za mišice na rokah, trening za prsa, trening za rame, trening za triceps, trening za roke, kompleksne vaje, izolacijske vaje, trening fitnes, trening fitnes program, trening fitnesa, pridobivanje mišične mase, trening za začetnike, trening za zaposlene, preobrazba telesa, fitnes trening, fitnes trener, osebni trener

Ni komentarjev: