Poišči objavo ali temo na blogu

ponedeljek, 29. junij 2015

Afriški bodybuilder brez izgovorov!

Kulbila Samson je 25 letni bodybuilder iz Gane.Na spletu je postal znan zaradi objav svojih fotografij na Instagramu.

In kaj je tako posebnega na njem?

Trenira v doma narejeni telovadnici…
Kako izgleda njegov trening?

Trenira 5 x tedensko, izvaja kompleksne vaje z utežmi in težkimi bremeni (npr. počepi, potisk s prsi) ter vaje z lastno telesno težo in veliko ponovitvami (npr. dips).Kako se prehranjuje?

Na njegovem jedilniku se najpogosteje garri (popularna afriška jed), fižol, banane, banku (ganska jed), ribe na žaru, sladek krompir, gobe itd.Kaj pa dodatki k prehrani?

Občasno pred treningom vzame omega 3 maščobe ter multivitamin, po treningu pa kreatin.Vendar pa, ker so dodatki k prehrani v Gani redki in precej dragi, se večinoma časa zanaša le na prehrano.Kot vidite, za dober rezultat in vrhunsko preobrazbo telesa ne potrebujete drage opreme, treninga v fitnes centru, večine izmed dodatkov k prehrani itd.Kulbila je pravi dokaz za to!

Postanite rezultat,

==================================================
Ključne besede: pameten trening, učinkovit trening, treningi, trening za mišice na rokah, trening za prsa, trening za rame, trening za triceps, trening za roke, kompleksne vaje, izolacijske vaje, trening fitnes, trening fitnes program, trening fitnesa, pridobivanje mišične mase, trening za začetnike, trening za zaposlene, preobrazba telesa, fitnes trening, fitnes trener, osebni trener

Ni komentarjev: