Poišči objavo ali temo na blogu

torek, 5. maj 2015

Tvoj fitnes rezultat je maraton in ne šprint!


V zadnjem času se na spletu pojavlja kar veliko fotografij in posnetkov tako imenovanih "sintol freakov", ki kot zanimivost večinoma, vsaj tako je zaslediti na spletu, prihajajo iz Brazilije.Zadnji v vrsti nad katerim se zgražajo in posmehujejo, je 25 letni Romario Dos Santos Alves.



Sicer bi o tej temi (Sintol) lahko filozofiral na dolgo in široko, ampak bistvo vsega skupaj je, da do stvari za katere se je vredno truditi, ne morete priti po bližnjicah!

Kot sem zapisal že v naslovu, je preobrazba telesa maraton in ne šprint.Seveda da bo naporno, seveda da boste vmes kdaj izgubili motivacijo, ampak verjemite, da se splača vztrajati!


Postanite rezultat,

==================================================
Ključne besede: tvoj fitnes rezultat, tvoj fitnes izziv, spletni fitnes trener 1 na 1, pameten trening, učinkovit trening, treningi, trening za mišice na rokah, trening za trebušne mišice, trening za hrbet, trening za prsa, trening za rame, trening za triceps, trening za roke, kompleksne vaje, izolacijske vaje, trening fitnes, trening fitnes program, trening fitnesa, pridobivanje mišične mase, trening za začetnike, trening za zaposlene, preobrazba telesa, fitnes trening, fitnes trener, osebni trener,

Ni komentarjev: