Poišči objavo ali temo na blogu

torek, 12. maj 2015

Koliko časa lahko traja premor, predno se bo to poznalo na vaših mišicah?

Kaj je prvo kar morate vedeti?Da ne rabite delati panike, če si boste vzeli teden dni premora, ker v tem času ne boste izgubili mišic.

Kaj se bo zgodilo po treh tednih premora?

V tem času lahko izgubite 5-10% moči, večinoma zaradi izgube nevronske prilagoditve.V tem času je možno izgubiti tudi nekaj mišične mase, vendar pa lahko to izgubo tudi ublažite.

Kaj je še pomembno?

Ljudje opazijo pretreniranost takrat, ko začnejo izgubljati moč ter kilograme in takrat povečajo količino treninga, s čimer samo še poslabšajo stanje.Da ne boste delali nepotrebnih napak ter izgubljali časa in tvegali poškodbe, obiščite Tvoj fitnes rezultat in za vas bo sestavili najbolj primeren trening program.

Postanite rezultat,

==================================================
Ključne besede: pretreniranost, pameten trening, učinkovit trening, treningi, trening za mišice na rokah, trening za trebušne mišice, trening za hrbet, trening za prsa, trening za rame, trening za triceps, trening za roke, kompleksne vaje, izolacijske vaje, trening fitnes, trening fitnes program, trening fitnesa, pridobivanje mišične mase, trening za začetnike, trening za zaposlene, preobrazba telesa, fitnes trening, fitnes trener, osebni trener,

Ni komentarjev: