Poišči objavo ali temo na blogu

nedelja, 03. maj 2015

Kako preveriti ali si pretreniran???


Če bi vprašali 4 x Mr. Olympia Jaya Cutlerja, vam bi odgovoril, da pretreniranost ni mogoča.Moje skromno mnenje pa je, da moramo navadni smrtniki trenirati dosti bolj pametno, da preprečimo pretreniranost.Ampak ne mi verjeti vsega na besedo, enostavno probajte!

Kako ugotoviš ali si pretreniran?

Trenirajte 8-12 tednov brez premora 5-6 x tedensko in videli boste reakcijo telesa ter mišic po tem ko veliko delaš in premalo počivaš...

Kaj se bo zgodilo?

Preveč kataboličnega in premalo anaboličnega stanja...

Kakšni so stranski učinki?

-Prehlad, ki kar ne izgine in ne izgine, čeprav se ga ponavadi hitro znebite

-Slabša regeneracija, vaše mišice bodo potrebovale dosti več časa za počitek kot običajno

-Razdraženost čeprav zato dejansko ni pravega razlogaKako to spremeniti?

Najprej povečajte intenzivnost treningov, vendar pri tem ne pozabite skrajšati časa, ki ga namenite treningu.Koliko naj bo trening dolg?Od 30-45 minut.Ampak ali ni to premalo?Če boste trenirali z ustrezno intenzivnostjo, več ne boste niti zmožni.Kaj še lahko oziroma morate narediti.Po vsakem treningu namenite mišicam 48 ur za regeneracijo.

Torej, če želite trenirati učinkovito in brez vmesnih napak ter priti do rezultatov hitreje kot ste mislili, kliknite na Tvoj fitnes rezultat.


Postanite rezultat,

==================================================
Ključne besede: pretreniranost, pameten trening, učinkovit trening, treningi, trening za mišice na rokah, trening za trebušne mišice, trening za hrbet, trening za prsa, trening za rame, trening za triceps, trening za roke, kompleksne vaje, izolacijske vaje, trening fitnes, trening fitnes program, trening fitnesa, pridobivanje mišične mase, trening za začetnike, trening za zaposlene, preobrazba telesa, fitnes trening, fitnes trener, osebni trener,


Ni komentarjev: