Poišči objavo ali temo na blogu

petek, 1. maj 2015

Izgledajte Špartansko do poletja!


Osem do dvanajst tednov je lahko zelo veliko, če so pred vami naporni treningi.Po drugi strani pa je to lahko zelo malo, če ste se šele zdaj spomnili, da želite poleti na plaži izstopati ter se počutiti samozavestne.

Kaj lahko naredite?

Pokazal vam bom dva izmed Špartanskih treningov, ki so jih uporabljali igralci za pripravo na film 300.Njim je uspelo v dokaj kratkem času narediti veliko spremembo na svojem telesu, skrivnost uspeha pa se skriva ravno v načinu treningov.

In kaj je tako »čarobnega« pri Špartanskih treningih???

Gre za visoko intenzivne treninge, kjer vsakič obremenite celotno telo od spodaj navzgor ter obratno.Poleg tega se v treningu izvaja skoraj izključno samo kompleksna gibanja, kar pomeni, da pri vsaki vaji obremenite več mišic hkrati.

Preizkusite za začetek legendarni trening 300…
Ter njegovo nadaljevanje…Celoten fitnes program Tvoje izklesano jedro s treningi ter jedilniki, ki vam bodo v veliko pomoč, da boste preobrazbo telesa naredili hitreje ter z manj napakami, najdete TUKAJ.

Postanite rezultat,

==================================================
Ključne besede: trening 300, špartanski trening, treningi, trening za mišice na rokah, trening za trebušne mišice, trening za hrbet, trening za prsa, trening za rame, trening za triceps, trening za roke, kompleksne vaje, izolacijske vaje, trening fitnes, trening fitnes program, trening fitnesa, pridobivanje mišične mase, trening za začetnike, trening za zaposlene, preobrazba telesa, fitnes trening, fitnes trener, osebni trener,

Ni komentarjev: