Poišči objavo ali temo na blogu

sreda, 6. maj 2015

6 razlogov zakaj trenirati zjutraj!


Trening v jutranjem času ima kar nekaj prednosti.Ena od njih je višji nivo testosterona.Katere so še prednosti trening zjutraj, si preberite v nadaljevanju članka…

1.Visoko intenzivni trening je dosti lažje narediti takrat ko ni »gužve« v fitnes centru in to je ponavadi ravno v dopoldanskem času.

2.Hormoni delujejo v vaš prid.Kot smo že omenili, je zjutraj nivo testosterona namreč višji kot kasneje tekom dneva zato se splača to izkoristiti.

3.Ostane vam še celoten dan za vse ostale obveznosti ter dejavnosti kot so služba, družina, prijatelji itd.

4.Po treningu boste bolj skoncentrirani še za ostale dejavnosti.Zjutraj oziroma dopoldne imamo ponavadi obveznosti kot so služba ali šola.Če boste pred tem naredili kvaliteten trening, ste lahko prepričani, da boste pri naslednji dejavnosti ali obveznosti bolj skoncentrirani ter osredotočeni.

5.Manj verjetno je, da boste izpustili trening.Tekom dneva obstaja veliko dejavnikov, ki lahko vplivajo na to, da boste izpustili svoj trening.V jutranjem času je stvari, ki vas lahko zmotijo, dosti manj.

6.Trening bo pospešil vašo presnovo, kar vam bo v pomoč, da boste tekom
dneva skurili več kalorij.Ta proces se imenuje poraba kisika po treningu ali »epoc«.


Torej, sedaj ko poznate prednosti treninga zjutraj, naredite načrt ter sestavite svoj trening program tako, da bo učinkovit ter zabaven.

Postanite rezultat,

==================================================
Ključne besede: pretreniranost, pameten trening, učinkovit trening, treningi, trening za mišice na rokah, trening za trebušne mišice, trening za hrbet, trening za prsa, trening za rame, trening za triceps, trening za roke, kompleksne vaje, izolacijske vaje, trening fitnes, trening fitnes program, trening fitnesa, pridobivanje mišične mase, trening za začetnike, trening za zaposlene, preobrazba telesa, fitnes trening, fitnes trener, osebni trener,

Ni komentarjev: