Poišči objavo ali temo na blogu

ponedeljek, 2. februar 2015

3 načini, kako priti do moči kjerkoli in na drugačen način


Orodja za pridobivanje moči, ki so cenovno najugodnejša ter vam ne bodo vzela veliko prostora, so v prvi vrsti lastna telesna teža, kettlebell uteži ter vreče s peskom.Poleg tega je kombinacija takšnega treninga brutalno učinkovita.

Napredni calisthenics oziroma vaje z lastno telesno težo

Trening pri katerem napredujemo od lažje proti zahtevnejšim vajam ter s tem povečujemo tudi moč.Pri tem nima smisla, da izvajate nešteto ponovitev pri vajah kot so sklece ali običajni počepi.Ko lahko pri določeni vaji naredite več kot 8-10 ponovitev, je potrebno vajo nadgraditi oziroma otežiti.Pri vaji kot so sklece, to pomeni, da jih začnemo izvajati z eno roko ali iz stoje.

Kettlebell uteži

Orodje za katerega ne boste potrebovali veliko prostora, omogoča obremenitev celotnega telesa, ter so odlični za izvedbo balističnega treninga (eksplozivnost ter moč).

Vreče s peskom

Še vedno kar precej podcenjen pripomoček za trening, čeprav zelo učinkovit, predvsem pri stabilizaciji mišic.Dejansko si jo za nekaj evrov naredite kar sami doma.

Kako kombinirati vse skupaj?Upoštevajte tri osnovne gibalne vzorce (potisk, dvig, premik nog).


Za sestavo trening programa, ki vam bo omogočal, da boste napredovali ter se pri tem tudi zabavali, kliknite na Tvoj fitnes rezultat.

Vsak dan je trening dan,

==================================================
Ključne besede: trening, treningi, trening za mišice na rokah, trening za trebušne mišice, trening za hrbet, trening za prsa, trening za rame, trening za triceps, trening za roke, kompleksne vaje, izolacijske vaje, trening fitnes, trening fitnes program, trening fitnesa, pridobivanje mišične mase, trening za začetnike, trening za zaposlene, preobrazba telesa, fitnes trening, fitnes trener, osebni trener,

Ni komentarjev: