Poišči objavo ali temo na blogu

torek, 27. januar 2015

Trening 300 za špartansko preobrazbo telesa!


Ob ogledu filma 300 se veliko posameznikov vpraša, kako je kralju Leonidasu (Gerard Butler) ter njegovim špartanskim vojakom uspelo izklesati postavo ter še posebej trebušne mišice...?

Trening 300 je nastal kot končni test in preizkus za igralce po več tedenskih pripravah. Mark Twight (Gym Jones) je trener, ki je zasnoval omenjeni trening ter na splošno pripravil igralce, da so izgledati kot špartanski vojaki.

Trening je intenziven in poteka tako, da greste od ene do druge vaje ter imate vmes čim krajše počitke.Če potrebujete vmes počitek, si ga seveda lahko vzamete, vendar pa morate na koncu kljub temu dokončati vse predpisane ponovitve ter serije.


In kako trening 300 izgleda v praksi?

Zgibi - 25 ponovitev
Mrtvi dvig - 50 ponovitev (z 60 kilogramskimi bremeni)
Sklece - 50 ponovitev
Skoki na mestu - 50 ponovitev
Dvig nog - 50 ponovitev (z 60 kilogramskimi bremeni)
Dvig ročke s tal - 25 ponovitev z vsako roko
Zgibi - 25 ponovitev

Cilj treninga je, da se ga konča v roku 20 minut...
***Takšen trening se ne izvaja vsak dan in ni primeren za popolne začetnike.Ker gre za visoko intenziven trening, je tudi možnost poškodb večja.

Postanite rezultat,

==================================================
Ključne besede: trening 300, špartanski trening, treningi, trening za mišice na rokah, trening za trebušne mišice, trening za hrbet, trening za prsa, trening za rame, trening za triceps, trening za roke, kompleksne vaje, izolacijske vaje, trening fitnes, trening fitnes program, trening fitnesa, pridobivanje mišične mase, trening za začetnike, trening za zaposlene, preobrazba telesa, fitnes trening, fitnes trener, osebni trener,

Ni komentarjev: