Poišči objavo ali temo na blogu

nedelja, 2. november 2014

Kaj morate vedeti o avokadu?

1. Srednje velik avokado vsebuje 226 kalorij, 3 grame beljakovin in 9 gramov vlaknin.

2. Več kot 80% avokadovih kalorij prihaja iz maščob (gre za zdrave nenasičene maščobe), ki so v pomoč pri zmanjševanju ravni holesterola v krvi.

3. Če so banane znane po tem, da vsebujejo veliko kalija, potem jih avokado vsebuje kar 35% več.

4. Vsak avokado vsebuje skoraj 20 vitaminov in mineralov, ki se borijo proti nastajanju raka, srčnih bolezni ter prehitremu staranju.

5. Redno uživanje zdravih maščob, kakršne najdemo tudi v avokadu, so v pomoč pri povišanju testosterona in nastajanju rastnega hormona.

Katera živila izbrati za svoj jedilnik, kako jih razporediti ter kakšne obroke uživati za preobrazbo telesa, pri vsem tem vam je v pomoč Fitnes kuhar.

Prehranjujte se učinkovito,

==================================================
Ključne besede: pridobivanje mišične mase, preobrazba telesa, fitnes trener, osebni trener, fitnes kuhar, fitnes jedilniki, fitnes jedilnik, sestava obrokov za preobrazbo telesa, prehranjevanje za telesno preobrazbo, prehrana in fitnes, prehranjevanje med pridobivanjem mišične mase, prehranjevanje med definicijo telesa, obrok pred treningom, obrok po treningu, ogljikovi hidrati, beljakovine, proteini, maščoba, makrohranila, topilec maščobe

Ni komentarjev: