Poišči objavo ali temo na blogu

sreda, 10. september 2014

Trening za celotno telo ali deljeni trening po mišičnih skupinah...?

Odgovor na vprašanje v naslovu dobite v priloženem videu.Še prej pa nekaj razlag…

Kompleksna gibanja oziroma vaje so takšne kjer neposredno in posredno obremenimo več mišičnih skupin hkrati.V večini to velja za večje mišične skupine kot so noge, hrbet, rame in prsa.So pa v kompleksna gibanja vključene tudi manjše mišične skupine kot so biceps, triceps in trebušne mišice.

Izolacijske vaje so tiste, kjer se med izvedbo osredotočimo le na eno mišično skupino npr. biceps ali trebušne mišice.

Trening za celotno telo je večinoma sestavljen iz 1-2 vaj za posamezno mišično skupino, ter se med posameznim treningom izvaja tako vaje za zgornji kot tudi spodnji del telesa.

Deljeni trening po posameznih mišičnih skupinah izgleda tako, da pri treningu obremenimo le 1-2 mišični skupini na posamezni trening.



Postanite rezultat,

==================================================
Ključne besede: trening, treningi, trening center, trening za mišice na rokah, trening za trebušne mišice, trening za noge, trening za hrbet, trening za prsa, trening za rame, kompleksne vaje, izolacijske vaje, trening fitnes, trening fitnes program, trening fitnesa, pridobivanje mišične mase, trening za začetnike, trening za zadnjico, trening za zaposlene, preobrazba telesa, fitnes trening, fitnes trener, osebni trener

Ni komentarjev: