Poišči objavo ali temo na blogu

torek, 2. september 2014

Ali je možno priti do mišic tudi po 40. letu?

Kar nekaj raziskav in študij je pokazalo, da je zelo majhna razlika v pridobivanju mišične mase pri moških od 35 do 50 let in fanti v »študentskih« letih med 18 in 22, ki so sledili istemu trening programu osem do dvanajst tednov.


Dober primer, da je možno, je Hugh Jackman (na levi v 30-ih in na desni v 40-ih)

Osnovni principi za pridobivanje mišic so zelo podobni pri tako pri tistih, ki so v 20-ih, kot pri tistih, ki so v 40-ih.

Seveda obstajajo določene razlike, kot na primer to, da se vaše telo ne regenerira več tako hitro po fizičnem naporu kot nekoč, da imate dnevno več opravil in obveznosti, da sta se hitrost in eksplozivnost nekoliko upočasnila in da se boste nekoliko težje znebili odvečne telesne maščobe okoli trebuha, ampak...
Z učinkovitim trening načrtom ter pametnim prehranjevanjem, je možno doseči ultimativno preobrazbo telesa tudi po 40. letu starosti!

Postanite rezultat,

==================================================
Ključne besede: trening, treningi, trening center, trening za mišice na rokah, trening za trebušne mišice, trening za noge, trening za hrbet, trening za prsa, trening za rame, kompleksne vaje, izolacijske vaje, trening fitnes, trening fitnes program, trening fitnesa, pridobivanje mišične mase, trening za začetnike, trening za zadnjico, trening za zaposlene, preobrazba telesa, fitnes trening, fitnes trener, osebni trener

Ni komentarjev: