Poišči objavo ali temo na blogu

nedelja, 3. avgust 2014

Višja uspešnost mišic

Obstaja nekaj stvari, ki jih morate narediti, če želite pridobiti pusto mišično maso, povečati moč, izboljšati vzdržljivost in skuriti odvečno telesno maščobo...

Čez čas morate dodati težja bremena, število ponovitev, serij ali volumen treninga.Telo morate poriniti preko tega kar ste trenutno zmožni.Vedno se trudite, da pride vsaj do manjšega napredka v vašem treningu.

Za funkcionalno moč potrebujete tudi vaje z lastno telesno težo.Od zgibov, sklekov/dips, sklec na eni roki, počepov na eni nogi itd.

Dvigujte težka bremena.Če ne v telovadnici, pa nekje na prostem najdite težje predmete in jih uporabite za svoj trening.

Pomembna je tudi eksplozivnost, ki jo boste najlažje pridobili s treningi šprintov. Naredite 1-2 krat tedensko trening z intervali šprintov.Želite izboljšati svoj trening?Kliknite na Tvoj fitnes rezultat in sestavili bomo trening, ki bo prilagojen posebej za vas in vaš končni cilj.

Postanite rezultat,

==================================================
Ključne besede: trening, treningi, trening center, trening za mišice na rokah, trening za trebušne mišice, trening za noge, trening za hrbet, trening za prsa, trening za rame, kompleksne vaje, izolacijske vaje, trening fitnes, trening fitnes program, trening fitnesa, pridobivanje mišične mase, trening za začetnike, trening za zadnjico, trening za zaposlene, preobrazba telesa, fitnes trening, fitnes trener, osebni trener

Ni komentarjev: