Poišči objavo ali temo na blogu

torek, 26. avgust 2014

Treniraj drugače, naredi trening brez uteži…

Če trenirate z utežmi in iz treninga v trening izvajate mrtve dvige, potiske s prsi, počepe ter ostale vaje z bremeni in ste vsega skupaj že malce naveličani, potem za vsaj nekaj treningov ali celo nekaj tednov naredite spremembo.

Trening rutino z utežmi razbite s treningom z lastno telesno težo za zgornji del telesa (seveda ne pozabite imeti tudi dan, ko se posvetite le spodnjemu delu telesa).

Kako naj trening izgleda?


Zgibi 4 x 20, 15, 10, 5 ponovitev


Krčenje nog na drogu 4 x 20, 15, 10, 5 ponovitev


Dips/skleki 4 x 20, 15, 10, 5 ponovitevSklece (z naklonom) 4 x 20, 15, 10, 5 ponovitevPopestrite svoj trening in naredite preobrazbo telesa z individualnim trening programom, ki bo sestavljen posebej za vas.

Vsak dan je trening dan,

==================================================
Ključne besede: trening, treningi, trening center, trening za noge, nog, piščančje nogice,kompleksne vaje, izolacijske vaje, vaje za moč, pliometrične vaje, aerobne vaje, anaerobne vaje, trening fitnes, trening fitnes program, trening fitnesa, pridobivanje mišične mase, trening za začetnike, trening za zadnjico, trening za zaposlene, preobrazba telesa, fitnes trening, fitnes trener, osebni trener

Ni komentarjev: