Poišči objavo ali temo na blogu

sobota, 16. avgust 2014

Trening nog…Kjerkoli in samo z lastno telesno težo...

Noge so tista mišična skupina, ki se ji večina posameznikov rada izogiba (priznam, tudi meni jih je včasih zelo težko trenirati).

Kako izgleda trening?

Kombinacija kardio treninga, vaj za moč ter pliometričnih vaj.Začnite z intervali šprintov, tekom v klanec oziroma po stopnicah ali skakanjem čez kolebnico.Potem nadaljujte s počepi, izpadnimi koraki, ki jim dodate razne kombinacije skokov z mesta, v zrak itd. ter zaključite z vajami za mečne mišice.

Kako dolgo naj trening traja ter koliko serij in ponovitev naj izvajam?

Vse je odvisno od tega ali ste začetnik, trenirate že nekaj časa oziroma ste v dobri ali celo vrhunski fizični pripravljenosti.Število ponovitev in serij si postavite sami, potem pa se treninga lotite sledeče.Ali vsak trening izvajajte isto število ponovitev in serij, vendar povečujte intenzivnost s tem, da vsakič trening zaklučite hitreje.Druga možnost pa je, da iz treninga v trening naredite več ponovitev in/ali serij.


Kako izgleda celoten trening program v praksi, si poglejte v spodnjem videu...Še več treningov ter prikazov vaj najdete na mojem youtube kanalu, za sestavo trening programa, ki bo prilagojen vašemu končnemu cilju, pa kliknite na Tvoj fitnes rezultat.

Vsak dan je trening dan,

==================================================
Ključne besede: trening, treningi, trening center, trening za noge, nog, piščančje nogice,kompleksne vaje, izolacijske vaje, vaje za moč, pliometrične vaje, aerobne vaje, anaerobne vaje, trening fitnes, trening fitnes program, trening fitnesa, pridobivanje mišične mase, trening za začetnike, trening za zadnjico, trening za zaposlene, preobrazba telesa, fitnes trening, fitnes trener, osebni trener


Ni komentarjev: