Poišči objavo ali temo na blogu

sobota, 2. avgust 2014

Najpomembnejši dejavniki za izklesane trebušne mišice

Kakšen je recept za ultimativno preobrazbo telesa Lazarja Angelova, enega najbolj izklesanih tipov na svetu...


Ne delajte vedno istih vaj.Če želite razviti mišice, morate izvajati različne vaje, s tem boste mišice obremenili z drugačnega kota, poleg tega pa bodo postale tudi močnejše.Poleg teže spreminjajte tudi težo bremen, ki jih dvigujete, število ponovitev in serij ter dolžino počitka.

Ogljikovi hidrati so glavni vir energije za človekovo telo, zato jih je priporočljivo uživati čez dan, ko se ukvarjamo z različnimi fizičnimi aktivnostmi.V večernem času pa se naš metabolizem upočasni, kar pomeni, da bi višek ogljikovih hidratov lahko predstavljal težavo za odvečno telesno maščobo.

Imejte redne manjše obroke, manjša količina hrane se namreč hitreje prebavi, poleg tega pa se pospeši tudi vaš metabolizem, če jeste pogosteje.

Ne pozabite pa tudi na ribje olje, ki je v kombinaciji s pravilnim treningom zelo učinkovit pri izgubi odvečne telesne maščobe.Poleg tega vam bo v pomoč pri povečanju odpornosti na inzulin, kar pomeni manj shranjevanja in več sproščanja odvečne telesne maščobe.

Postanite rezultat,

==================================================
Ključne besede: trening, treningi, trening center, trening za mišice na rokah, trening za trebušne mišice, trening za noge, trening za hrbet, trening za prsa, trening za rame, trening fitnes, trening fitnes program, trening fitnesa, pridobivanje mišične mase, trening za začetnike, trening za zadnjico, trening za zaposlene, preobrazba telesa, fitnes trening, fitnes trener, osebni trener


Ni komentarjev: