Poišči objavo ali temo na blogu

sreda, 16. julij 2014

Resnica o prepovedanemu obroku

Imeti občasni obrok, kjer se prekršite, vam lahko pomaga, da boste lažje vzdržali skozi celoten proces prilagojenega prehranjevanja.Če bo takšen obrok dobro načrtovan, se bo vaše telo naučilo upravljati z dodatno hrano, ki jo boste zaužili kot »prepovedan obrok«.

Pomembno je le, da prepovedan obrok ne postane prepovedan dan ali celo vikend.Neka študija pred kratkim je samo potrdila to, kar že vemo in sicer, da med vikendom zaužijemo več kalorij kot čez teden in zato pazite, da se iz prepovedanega obroka na koncu ne razvije prepovedani vikend.


Da bodo vaši obroki in prehranjevanje dobro načrtovani, obiščite stran Fitnes kuhar in naročite jedilnik, ki bo prilagojen vašim potrebam in vašemu končnemu cilju.

Prehranjujte se učinkovito,

==================================================
Ključne besede: fitnes rezultat, spletni fitnes trener 1 na 1, trening, fitnes, sestava trening programa, osebni trener, osebni fitnes trener, fitnes trening, fitnes vaje, trening partner, skupni trening, nejc logar fitnes, nino l fitnes, fitnes kuhar, fitnes jedilnik, fitnes jedilniki, tvoj fitnes izziv, prehranjevanje za mišično maso, prehrana za mišično maso, dieta za mišično maso, pravilna prehrana za mišično maso, prehrana za večjo mišično maso

Ni komentarjev: