Poišči objavo ali temo na blogu

ponedeljek, 28. julij 2014

Prehranjevalne navade, ki vas bodo postarale!

Kako boš izgledal in kako se boš počutil, je veliko odvisno od tega kakšen je tvoj življenski stil.Če bi rad izgledal in se počutil mlajše, naredi sledeče...

Namesto sokov popij več vode (navadne!)…In kaj so nekatere najpomembnejše prednosti pitja vode? Uravnava prebavo, povečuje energijo, spodbuja izgubo odvečnih kilogramov in pa tudi vpliva na dobro psihično počutje.

Jejte čim manj predelane hrane…Verjetno celo glavni razlog za staranje in slabše počutje.Takšna živila namreč vsebujejo zelo veliko sladkorja (tudi slane jedi).

Manj jejte zunaj…Kadar jeste zunaj, dejansko ne veste, kaj dobite na krožnik, pa čeprav naročite »kvaliteten« obrok.Problem je, ker boste v obrokih, ki jih pojeste zunaj doma, vse prevečkrat zaužili preveč maščobe, soli in sladkorja.


Še tako dober in naporen trening ne more premagati slabih prehranjevalnih navad.

Da si boste znali sami pripraviti kvalitetne obroke, ki vam bodo v pomoč tako pri boljšem počutju, izgledu kot tudi pri oblikovanju telesa, obiščite Fitnes kuharja.

Prehranjujte se učinkovito,

==================================================
Ključne besede: fitnes rezultat, spletni fitnes trener 1 na 1, trening, fitnes, sestava trening programa, osebni trener, osebni fitnes trener, fitnes trening, fitnes vaje, trening partner, skupni trening, nejc logar fitnes, nino l fitnes, fitnes kuhar, fitnes jedilnik, fitnes jedilniki, tvoj fitnes izziv, prehranjevanje za mišično maso, prehrana za mišično maso, dieta za mišično maso, pravilna prehrana za mišično maso, prehrana za večjo mišično maso


Ni komentarjev: