Poišči objavo ali temo na blogu

torek, 22. julij 2014

4 živila za več mišic!

Losos…vsemogočno živilo za mišice.Vsebuje veliko beljakovin in omega 3 maščob, ki sta dve ključni hranili za gradnjo in obnovo mišičnega tkiva.Poleg tega vsebuje tudi pomembna mikrohranila kot so vitamin D, B 12 in vitamin D.

Jajca…so takoj za lososom.Poleg 7-8 gramov beljakovin na jajce, vsebujejo tud omega 3 maščobe ter vitamine in minerale.Raziskave so tudi pokazale, da ljudje, ki jejo jajca za zajtrk, dlje časa ostajajo siti.

Mandelji…vsebujejo beljakovine in vlaknine in pomagajo, da ostanete siti med tem ko se vaše mišično tkivo obnavlja.Vsebujejo pa tudi kar nekaj zdravih maščob, zaradi česar lažje potešite lakoto.

Sladek krompir…vsebujejo sestavljene ogljikove hidrate, poleg tega pa vsebujejo še vitamin A in B.Primeren je tako za obrok pred kot tudi po treningu ali katerikoli drug obrok.Da boste vedeli, katera živila uporabiti, kako jih pripraviti in kako jih razporediti v svoj jedilnik, kliknite na Fitnes kuharja in naročite svoj jedilnik.

Prehranjuj se učinkovito,

==================================================
Ključne besede: fitnes kuhar, fitnes jedilniki, fitnes jedilnik, sestava obrokov za preobrazbo telesa, prehranjevanje za telesno preobrazbo, prehrana in fitnes, prehranjevanje med pridobivanjem mišične mase, prehranjevanje med definicijo telesa, dodatki k prehrani, športna prehrana, obrok pred treningom, obrok po treningu, ogljikovi hidrati, maščoba, makrohranila

Ni komentarjev: