Poišči objavo ali temo na blogu

sreda, 11. junij 2014

Fat burner…Ali ga resnično potrebuješ?

Glede na vprašanja, ki jih dobivam, imam občutek, kot da veliko posameznikov misli, da bodo že samo z uporabo fat burnerja začeli izgubljati odvečno telesno maščobo ter kilograme.

Ni skrivnost, da nisem zagovornim fat burnerjev, vsaj komercialnih ne.Zakaj?Ker so precenjeni in obljubljajo nerealne rezultate v nerealnem času.Vendar, da ne bom metal vseh v isti koš, naj povem da obstaja tudi nekaj takšnih, ki so učinkoviti, vendar morate pred tem upoštevati nekaj pomembnih dejavnikov.

Če se ne boste kvalitetno prehranjevali ter imeli rednih obrokov, ga ni fat burnerja, ki vam bo pomagal do preobrazbe telesa.

Brez intenzivnega in rednega treninga v kombinaciji s kvalitetnim prehranjevanjem (oboje mora biti) je fat burner brez učinka.

Osebno sem se definicije telesa in izgube odvečne telesne maščobe vedno lotil brez uporabe fat burnerjev.Rezultati govorijo sami zase, vendar pa je bila pri tem potrebna velika vztrajnost in predanost.

Uporaba, torej DA ali NE???

Če boste s treningom in prehranjevanjem že dosegli določen napredek in se približali cilju, ki ste si ga zadali, potem je uporaba smiselna, vendar le z vidika, da še nekoliko pospešite pot do preobrazbe telesa.

Pri komu fat burner NE bo deloval...

Pri posameznikih, ki bi radi na hitro shujšali pred dopustom in to brez garanja na treningu in/ali rednih ter kvalitetnih obrokov.Če ste do sedaj lenarili, vas moram razočarati, da ste letošnji vlak že zamudili, zato več sreče prihodnje leto…

In kaj lahko naredite še letos?

Tako tisti, ki ste pravočasno začeli in bi radi še nekoliko pospešili rezultat, kot tudi vsi, ki ste šele na začetku in potrebujete celoten načrt za preobrazbo telesa, obiščite Spletnega fitnes trenerja 1 na 1.

Postanite rezultat,


==================================================
Ključne besede: fitnes kuhar, fitnes jedilniki, fitnes jedilnik, sestava obrokov za preobrazbo telesa, prehranjevanje za telesno preobrazbo, prehrana in fitnes, prehranjevanje med definicijo telesa, izbira dodatkov k prehrani, dodatki k prehrani, športna prehrana, izguba odvečnih kilogramov, izguba odvečne telesne maščobe

Ni komentarjev: