Poišči objavo ali temo na blogu

petek, 20. junij 2014

3 razlogi zakaj bi morali dvigovati težka bremena

To pomeni, da dvigujete bremena, ki jih lahko dvignete ali potisnete (pravilno!) 4-8 krat.

Če si ne postavljate izzivov, se tudi ne boste spremenili oz. povedano enostavneje, na vas ne bo vidnih razlik.

Izpostavili boste neravnovesje kar pomeni, da boste videli pri katerih delih telesa ste šibkejši, ter s tem popravili neravnovesje oziroma postali boste močnejši pri tistih mišicah, ki so bile do sedaj zanemarjene.

Spodbudili boste hitra mišična vlakna, ki se v večini aktivirajo le kadar dvigujete težka bremena.Končni rezultat pa bo povečanje mišične mase.


Pozor: kljub temu, da je cilj treninga, da se dviguje težka bremena, pa je še pomembnejše, da se vaje izvaja pravilno. Pravilna izvedba ima vedno prednost!

Če želite imeti učinkovit trening in izvajati vaje, ki vam bodo v pomoč tako pri pridobivanju moči, kot tudi mišične mase, kliknite na Tvoj fitnes rezultat.

Trenirajte učinkovito,


==================================================
Ključne besede: trening, treningi, trening center, trening za mišice na rokah, trening za trebušne mišice, trening za noge, trening za hrbet, trening za prsa, trening za rame, trening fitnes, trening fitnes program, trening fitnesa, pridobivanje mišične mase, trening za začetnike, trening za zadnjico, trening za zaposlene, preobrazba telesa, fitnes trening, fitnes trener, osebni trener

Ni komentarjev: