Poišči objavo ali temo na blogu

sreda, 16. april 2014

Mišice potrebujejo čas!

Slaba stran mišic in moči je, da potrebujejo čas in garanje na treningu, zato ne pričakujte čudežev iz danes na jutri.Uspešne preobrazbe telesa zahtevajo mesece ali tudi leta, dejansko mora to postati vaš način življenja.Za prve rezultate potrebujete vsaj tri mesece garanja na treningu.Spremembe boste sicer opazili že po tednu ali dveh, kajti močnejši boste postali hitro.Ampak za spremembe, ki jih bodo opazili tudi drugi, boste morali trdo trenirati 3-4 krat tedensko vsaj nekaj mesecev.

Pozornost raje namenite pridobivanju mišic, kot pa izgubi odvečne telesne maščobe.S tem boste namreč porabili več kalorij tako s treningom kot tudi s počitkom.Poleg tega bodo tudi spremembe oziroma rezultat dolgotrajnejši, postali pa boste boljši tudi pri ostalih športnih aktivnostih.Tudi študije so pokazale, da mišična masa podaljšuje življenje!

Ne izgubljajte mišic!

Preveliko zmanjševanje dnevnega vnosa kalorij, odpovedovanje makro hranilom (predvsem ogljikovim hidratom in maščobam) ter ure in ure aerobne vadbe. Ljudje se izgube odvečne telesne maščobe lotijo tako, da zato žrtvujejo svoje mišice, kar je velika napaka!

Težava se je začela pojavljati v zadnjih desetletjih, ko so ljudje začeli »mešati« zdravo dieto (prilagojen način prehranjevanja) s komercialnimi dietami, kjer se zmanjšuje dnevni kalorični vnos pod mejo priporočljivega ter kjer se z dnevnega jedilnika črta določena makro in mikrohranila.


Če želite trenirati tako, da boste pridobili in zadržali mišice ter poleg tega tudi izgubili odvečno telesno maščobo, kliknite TUKAJ in prejmite svoj trening program že danes.

Trenirajte učinkovito, postanite rezultat

==================================================
Ključne besede: trening, treningi, trening center, trening za mišice na rokah, trening za trebušne mišice, trening za noge, trening za hrbet, trening za prsa, trening za rame, trening fitnes, trening fitnes program, trening fitnesa

Ni komentarjev: