Poišči objavo ali temo na blogu

sobota, 15. marec 2014

Najpomembnejša pripomočka za vaše mišice!

Ne to niso proste uteži, kettlebell uteži, trx trakovi, fitnes naprave ali karkoli podobnega, ampak list papirja in pisalo!

Kako zelo pomembna pripomočka sta to, sem se prepričal, ko sem ju začel redno uporabljati pri svojem treningu.Sedaj namreč že nekaj let ne mine trening, da ne bi imel s seboj tako lista papirja kot tudi pisala.

In zakaj ju potrebujem?

Ker si je nemogoče zapomniti vse podatke glede vaj, vrstnega rede, števila serij in ponovitev, teže bremen ki sem jih dvigoval itd.Pa da ne pozabim, tudi to, koliko časa dejansko izvajam določen trening program.Vedno si namreč zapišem datum pričetka izvajanja, tako da točno vem kdaj mine štiri ali šest tednov, kolikor ponavadi izvajam trening program.


Če ne želite delati napak pri treningu in napredovati hitreje kot ste mislili, da je možno, kliknite na Tvoj fitnes rezultat in izberite trening program, ki bo sestavljen in prilagojen vašemu končnemu cilju.

Postanite rezultat,


==================================================
Ključne besede: tvoj fitnes rezultat, spletni fitnes trener 1 na 1, tvoj fitnes izziv, trening, fitnes, sestava trening programa, osebni trener, osebni fitnes trener, fitnes trening, fitnes vaje, trening partner, skupni trening, nejc logar fitnes, nino l fitnes

Ni komentarjev: