Poišči objavo ali temo na blogu

ponedeljek, 31. marec 2014

Mišična masa, definicija, mišična masa, definicija…

Najprej pridobivanje mišične mase, za tem pa definicija telesa.Takšen zastarel pristop med preobrazbo telesa sem uporabljal tudi sam, dokler nisem v praksi ugotovil, da pa morda obstaja tudi drugačen in boljši način za preobrazbo telesa.

Ješ lahko kar hočeš, važno je samo, da dobiš kalorije in kakšno številko pokaže tehtnica. Tolažilo naj bi te tudi dejstvo, da boš šel potem itak na definicijo telesa in boš izgubil tisto odvečno telesno maščobo, ki si jo pridelal med pridobivanjem mišične mase.

Dejstva, ki jih morate vedeti, če se boste lotili starega načina preobrazbe telesa!

Inzulin je hormon staranja in več kot ga imaš, manj imaš zaradi tega testosterona. Če imaš povišan inzulin je dosti težje pridobiti mišično maso, ker gredo hranila skozi maščobne in ne mišične zaloge.Poleg tega pa je tudi dosti težje izgubiti odvečno telesno maščobo, če si odporen na inzulin.

Zapomnite si še, da če ne uravnavate inzulina, tudi ne morete uravnavati kortizola (stresni hormon), ki pa je sovražnik številka ena za vaše mišice!Naučite se pravilno prehranjevati in pospešite svojo preobrazbo telesa s pristopom, ki vam bo prihranil tako čas kot tudi denar.

Postanite rezultat,

==================================================
Ključne besede: fitnes kuhar, fitnes jedilniki, fitnes jedilnik, sestava obrokov za preobrazbo telesa, prehranjevanje za telesno preobrazbo, prehrana in fitnes, prehranjevanje med pridobivanjem mišične mase, prehranjevanje med definicijo telesa

Ni komentarjev: