Poišči objavo ali temo na blogu

sobota, 11. januar 2014

3 stvari, ki vam jih fitnes trener ne bo povedal...


1. Trebušne mišice se naredijo v kuhinji
Ne glede nato, kako dober je vaš trening program, kako intenzivno in redno trenirate, napake pri prehranjevanju bodo izničile vaš trud.
Pred najemom trenerja, je pomembno, da se zavedate tudi tega dejavnika.

2. Tudi sami lahko uspete
Dosti lažje je, če kdo namesto vas sestavi trening program, vas motivira, da se sploh lotite treninga, pazi da pravilno izvajate vaje in da se ne poškodujete.Kljub vsemu naštetemu, se lahko celotnega procesa pravilno lotite tudi sami, vendar pa bo dosti težje.

3. Enostavneje je boljše
99 % posameznikov, ki imajo vsaj nekaj znanja o treningu, vam bo lahko povedalo, da izvajajo vsaj eno od velikih treh (počepi, mrtvi dvig, potisk s prsi).Gre za temelje uspešnega fitnes programa in vsak dober trener jih bo vključil v vaš trening.Če potrebujete trenerja in ne varuške, ki bo stal poleg vas, ampak nekoga, ki bo sestavil trening program, za vašo preobrazbo telesa in bo učinkovit ter varen za uporabo, kliknite na Tvoj fitnes rezultat.

Bodite učinkoviti, pričakujte rezultat

==================================================
Ključne besede: prehranjevanje, sestava obroka, sestava jedilnika, dieta, diete, prehranjevanje za preobrazbo telesa, dieta za preobrazbo telesa, hujšanje in izguba odvečne telesne maščobe, tvoj fitnes rezultat, spletni fitnes trener 1 na 1, trening, fitnes, sestava trening programa, osebni trener, osebni fitnes trener

Ni komentarjev: