Poišči objavo ali temo na blogu

četrtek, 14. november 2013

Fitnes motivacija!

Vzemite svoje fitnes cilje resno, za njih ste namreč odgovorni vi in nihče drug!Le s takšnim pristopom boste namreč lahko naredili ultimativno preobrazbo telesa.

Merite svoj napredek in rezultat!

Vsak naslednji trening morate biti boljši, osebno temu rečem, da je potrebno vsakič podreti nov rekord.To pomeni, da ste vsak naslednji trening boljši kot prejšnič.Kako?Vsak naslednji trening naredite več ponovitev ali serij z obstoječimi bremeni, kot na prejšnjem treningu, ali pa dvigujte težja bremena.Če se boste držali tega, vam zagotavljam, da boste naredili rezultat…
Kaj je najpomembnejše orodje na poti do vaše preobrazbe…?List papirja in pisalo…Zakaj…?

Da si boste zapisali, kam želite priti.Če ne veste kam želite, kako boste prišli na cilj…?

1.Opredelite cilj, kar pomeni, da določite ali želite povečati mišično maso, narediti definicijo telesa, povečati moč ali izboljšati športni rezultat.

2.Imejte oz. sestavite trening program in jedilnik, ki bo prilagojen in vašemu končnemu cilju.

3.Način življenja prilagodite vašemu končnemu cilju.Ko bo težko, se vprašajte, zakaj ste se tega lotili in zakaj si tega tako želite.

4.Poskrbite za motivacijo.Vsak od nas ima svoj razlog zakaj, na vas pa je, da svoj razlog ohranite pri oz. na vrhu vaših prioritet.Če vam to uspe, boste trenirali tudi takrat ko se vam ne bo dalo, dosti lažje pa se boste uprli tudi različnim skušnjavam, še posebej pri prehranjevanju.

Postanite rezultat,


==================================================
Ključne besede: fitnes vaje, fitnes trening, trening z utežmi, trening za definicijo, trening za pridobivanje mišične mase, vaje z lastno telesno težo, trening z lastno telesno težo, bodyweight vaje, rezultat, logaktiv fitnes, fitnes trener, spletni fitnes trener 1 na 1, osebni trener

Ni komentarjev: