Poišči objavo ali temo na blogu

petek, 3. maj 2013

Kakšen je vaš odstotek telesne maščobe…?


Pred kratkim ste si lahko v eni od mojih zadnjih blog objav že prebrali, kako spremljati napredek pri fitnes rezultatu.Torej, da boste napredovali, si je potrebno zastaviti cilje (realne!) in jih potem tudi redno spremljati.To je predpogoj za uspeh, v nasprotnem primeru boste le izgubili veliko časa in doživeli neuspeh.

Eden od glavnih merilcev uspeha za vaš fitnes uspeh je tudi merjenje odstotka telesne maščobe.Izmeriti odstotek telesne maščobe lahko poteka na več načinov, nekateri so zapleteni, nekateri dragi, spet drugi ne preveč natančni, obstaja pa tudi način, ki je dokaj enostaven.

Kot lahko vidite na priloženi fotografiji, se nahaja tabela z različnimi odstotki telesne maščobe.Dejansko gre za zelo enostaven način ugotavljanja, kolikšen vaš trenutni odstotek telesne maščobe in kje želite biti.Še enkrat več se je pokazalo, da slika pove več kot 1000 besed.


                                          Vendar pozor!

Pomembno je, da si zapomnite, da kljub istemu odstotku telesne maščobe, dve telesi lahko izgledata drugače.Na to vpliva več dejavnikov, kot sta npr. starost in višina.Kljub vsemu naštetemu je odstotek telesne maščobe dosti boljši merilnik uspeha kot tehtnica.

V pomoč pri izboljšanju fitnes rezultata in odstotka telesne maščobe vam bo tudi program Tvoje izklesano jedro, ki vas bo vodil skozi 16 tedenski trening program in prehranjevanje v tem času.Postani izklesan,

===================================================
Ključne besede: dieta za rast mišic, hrana za mišice, dieta za trebušne mišice, fitnes hrana, hrana za definicijo telesa, prehrana za trebušne mišice, diete za definicijo telesa, trebušne mišice, vaje za trebušne mišice, hujšanje, kako dobiti six pack, trening trebušnih mišic, fitnes za definicijo telesa, kako pridobiti izklesano telo,

Ni komentarjev: