Poišči objavo ali temo na blogu

ponedeljek, 11. marec 2013

Kaj jesti pred treningom?

Kateri so prigrizki, ki bodo pripravili vaše telo na naporni trening?

Če želite iz svojega treninga izvleči največ, potem morate predhodno zaužiti pravilni obrok.Ne obremenjujte se z viškom kalorij v obroku pred treningom, kajti le te vam bodo služile kot gorivo s katerim boste lahko povečali napore ter s tem pripomogli k boljšemu rezultatu.

Če boste zaužili pravilen obrok, boste lahko trenirali bolj intenzivno, poleg tega boste preprečili nizek krvni sladkor.S kakšnim obrok je torej potrebno začeti pred treningom?

Banane so bogate z prebavljivimi ogljikovimi hidrati in kalijem, ki je v veliko pomoč pri ohranjanju delovanja živčevja in mišic.

Ovseni kosmiči vsebujejo veliko vlaknin, kar pomeni, da s tem postopoma sprostijo ogljikove hidrate v kri.Vsebujejo tudi vitamin B, ki je v pomoč pri pretvorbi hidratov v energijo.

Sadni smoothie vsebujejo dosti ogljikovih hidratov in visoko kvalitetnih beljakovin.Hitro se zaužije in še hitreje prebavi.Tudi priprava je enostavna.Potrebujete ½ skodelice navadnega jogurta, ½ skodelice sadja in kozarec naravnega pomarančnega soka, vse skupaj pa zmešate v mešalniku.

Naj kaj morate biti pozorni in čemu se izognite…

Pred treningom se izognite maščobi oziroma mastni hrani, enostavnim ogljikovim hidratom (sladkor) ter pazite, da pred treningom ne pojeste prevelike količine hrane.
Na vaš uspeh,

==================================================
Ključne besede: nejc logar fitnes, fitnes program, fitnes rezultati, kako dobiti trebušne mišice, topljenje maščob, definicija telesa, izklesane trebušne mišice, jedilnik za trebušne mišice, pridobivanje mišične mase, fitnes program za mišično maso, kako pridobiti mišično maso, jedilnik za mišično maso, fitnes jedilnik za maso, hrana za mišice, ketonska dieta jedilnik, paleo dieta jedilnik, fitnes jedilnik, fitnes jedilnik tedenski, jedilnik za pridobivanje mišične mase, osebni trener fitnesa, fitnes trening, trener fitnesa, fitnes osebni trener, jedilnik za definicijo, prehrana za fitnes, diete za hujšanje, diete hujšanje

Ni komentarjev: