Poišči objavo ali temo na blogu

petek, 1. februar 2013

Katerim napakam se je potrebno izogniti v telovadnici…

1.Čakanje na proste naprave…
Temu se lahko izognite tako, da fitnes centra ne obiskujete takrat, ko je tam največ ljudi ali pa da imate vedno pripravljeno rezervno vajo, ki jo boste izvajali, če bo orodje za prvotno že zasedeno.Kakor koli že, ne glejte v zrak in ne izgubljajte časa med treningom.

2.Preskakovanje ogrevanja…
S tem ko boste preskočili ogrevanje, dolgoročno ne boste prihranili nič več časa, boste pa povečali možnost poškodb.Vedno naredite nekaj ogrevalnih vaj z lastno telesno težo kot so počepi, izpadni korak, sklece itd.Tudi pri dvigovanju uteži naredite najprej nekaj ponovitev z lažjimi bremeni.

3.Brez načrta vstopite v fitnes center…
To je tako kot če vstopite v trgovino brez tega, da ste si doma izpisali na listek kaj dejansko potrebujete.Na koncu boste kupili cel kup stvari, ki jih sploh ne potrebujete.Podobno se vam bo zgodilo med treningom, ki bo na koncu zelo verjetno izpadel neučinkovito.

4.Kardio vadba pred treningom z utežmi…
Intenzivna kardio vadba, zatem pa vaje s težkimi bremeni kot so počepi, mrtvi dvig itd. se že sliši nekako nenavadno.V vsakem primeru boste bolj učinkoviti, če se boste treninga lotili v obratni smeri.Če ne drugega, boste bolj zaščiteni pred poškodbami.

5.Vedno iste vaje, število serij in ponovitev…
Na svoji facebook strani sem pred kratkim objavil zelo dobro misel.In sicer se glasi, da če se vaš trening ne spreminja, se tudi vi ne boste.Drži 100 %, kar pomeni, da morate mišice iz treninga v trening spodbujati za nadaljni razvoj in rast.

6.Čas, ki ga namenite počitku med vajami…
Je zelo pomemben dejavnik med treningom.Imejte točno določenega in se ne zanašajte samo na občutek.Ne pustite se zamotiti s strani ostalih obiskovalcev, zaradi česar bi bili lahko predolgo neaktivni med posameznimi serijami in vajami.Več kot 60 minut v fitnes centru nimate kaj iskati.

7.Tekočina, ki vam omogoča da med treningom ne dehidrirate…
Omenim lahko še, da ne pozabite imeti s seboj tudi dovolj primerne tekočine.Primerne pravim zato, ker vidim, da veliko posameznikov med treningom pije sokove ter energijske in športne napitke.S seboj imejte le vodo.Da se boste med treningom lažje izognili omenjenim napakam, naj vam bo v pomoč Spletni fitnes trener 1 na 1 ali program za preobrazbo telesa Tvoj fitnes rezultat.Postanite učinkoviti,

==================================================
Ključne besede: pridobivanje mišične mase, mišična masa, kako povečati mišično moč, program za mišično maso, rast mišične mase, bodybuilding trening program, kako dobiti mišice, trening za moč, bodybuilding vaje, fitnes vaje za hrbet, kako povečati mišično maso, kako pospešiti rast mišic, pravila pridobivanje mišične mase, trebušne mišice, vaje za trebušne mišice, hujšanje, kako dobiti six pack, trening trebušnih mišic, fitnes za definicijo telesa, kako pridobiti izklesano telo, fitnes center, fitnes trening program, najboljši trening, testosteron fitnes, bodyweight trening, fitnes vaje, kako povečati telesni metabolizem, vaje za raztezanje, stretching vaje, trening mma, kako povečati testosteron, priročnik za vadbo, fitnes program,

Ni komentarjev: