Poišči objavo ali temo na blogu

ponedeljek, 11. februar 2013

Kako lahko že z nekaj preprostimi triki izgledate bolj masovni in mišičasti…

Kot prvo naj povem, da je pridobivanje mase in mišic maraton, za katerega so potrebna leta kvalitetnih treningov in prehranjevanja.
Vendar pa kljub temu lahko kdaj uporabite trike, ki vam bodo omogočili, da boste na trenutke izgledali, kot da ste se razširili iz danes na jutri.Kako???

Povečajte vnos ogljikovih hidratov…To je še vedno najbolj enostaven pristop.Manj kot ste zaužili OH do sedaj, bolj bo občutna razlika pri rezultatu, ko boste povečali dnevni vnos.Metoda je učinkovita zato, ker se ogljikovi hidrati shranjujejo v vaše mišice kot glikogen, ki s seboj potegne veliko količino vode.Uživajte 4 grame ali več OH na kilogram telesne teže.Prvih 4-6 ur dneva lahko uživate tudi enostavne hidrate, kasneje pa začnite uživati kompleksne OH.

Voda, voda in še enkrat voda…Veliko ljudi popije premalo vode.Povečajte dnevni vnos, ter si s tem zagotovite bolj polne in večje mišice.Če se le da, popijte 1 liter vode na 25 kilogramov telesne teže.

Ne pozabite na kreatin…Ta namreč poskrbi, da večja količina vode preide v mišice, kar seveda vpliva na obseg.Vendar v tem primeru ne izberite kreatina monohidrata, ker bi za povečanje obsega potrebovali preveč časa, ampak raje izberite kreatin hidroklorid (HCL).Vzemite 3-5 gramov omenjenega kreatina pred in po treningu.

Dodajte še glutamin…Nima sicer takojšnega učinka na vaše mišice tako kot povečan vnos ogljikovih hidratov ali kreatin, vendar pa je kljub temu pomembna sestavina pri hitrejšemu povečanju mišic.Raziskave so pokazale, da glutamin pripomore k pretvorbi glukoze v glikogen ter s tem v skladiščenje mišic.Za maksimalni rezultat zaužite 10 gramov po končanem treningu.


Vsemu temu lahko dodate tudi taurin, povečate vnos soli, dodate nekaj glicerola ter zaključite z N.O pospeševalcem.Vendar, če boste upoštevali že prvi štiri predloge, lahko pričakujete hitre rezultate.

Za dolgoročnejše rezultate pa se je preobrazbe potrebno lotiti nekoliko drugače, celoten proces s treningi in prehranjevanjem pa je opisan in prikazan v programu Tvoj fitnes rezultat.Na vaš rezultat,

==================================================
Ključne besede: pridobivanje mišične mase, mišična masa, program za mišično maso, rast mišične mase, bodybuilding trening program, kako dobiti mišice, trening za moč, bodybuilding vaje, kako povečati mišično maso, kako pospešiti rast mišic, pravila pridobivanje mišične mase, dieta za rast mišic, hrana za mišice, fitnes hrana, beljakovinski napitki rast mišic, najboljši napitek za pridobivanje mišične mase, pravilna prehrana za povečanje mišične mase, prehrana med pridobivanjem mišične mase,

Ni komentarjev: