Poišči objavo ali temo na blogu

ponedeljek, 21. januar 2013

S čim lahko učinkovito nadomestite dolgočasne kardio naprave…?

Po pravici povem, da mi kardio vadba, še posebej tradicionalna ne diši preveč.Vendar ker želim imeti nizek odstotek telesne maščobe, lepo oblikovane trebušne mišice ter dovolj kondicije vsaj za povprečnega človeka, je takšen način vadbe še zmeraj nujno zlo.Vendar pa kljub temu lahko izvajate takšno kardio vadbo, ki bo kratka, bolj intenzivna in tudi bolj zanimiva od običajne tradicionalne.

Tokrat vam bom dal nekaj napotkov, s čim nadomestiti običajno kardio vadbo na poti do izklesane postave…

Skipping oziroma po naše, visoki dvig in krčenje nog je odlična metoda s katero boste izboljšali kondicijo, zmanjšali odstotek telesne maščobe ter izboljšali atletske sposobnosti.Že po nekaj minutah boste občutili, da gre za zelo naporno in učinkovito vajo.

Skakanje čez kolebnico je prav tako pristop, ki vam ne bo vzel veliko časa, da boste občutili, kako odvečna telesna maščoba dobesedno beži od vas.10 minut izmenično v 30 sekundnem intervalu skačite čez kolebnico.

Res da je tudi šprint oblika teka, vendar vam zagotavljam, da če boste šprintali v klanec, da vam ne bo dolgčas.In 20 minut skupaj s premori bo več kot dovolj, da boste lahko rekli, da ste naredili učinkovito kardio vadbo.

In še ena od možnosti, ki vam bo zagotovo všeč, igre z žogo.Eno do dve uri igranja nogometa, košarke ali odbojke s prijatelji je poleg tega, da je zabavno, tudi odličen vir za pridobivanje kondicije ter kurjenje odvečne maščobe.

Bodite v formi, počutite se dobro

==================================================
Ključne besede: nejc logar fitnes, fitnes program, fitnes rezultati, fitnes vaje, intervalni trening, vzdržljivostni trening, kako dobiti trebušne mišice, topljenje maščob, definicija telesa, izklesane trebušne mišice, pridobivanje mišične mase, fitnes program za mišično maso, kako pridobiti mišično maso, osebni trener fitnesa, fitnes trening, trener fitnesa, fitnes osebni trener,

Ni komentarjev: