Poišči objavo ali temo na blogu

sobota, 1. december 2012

Moj izbor vaj z lastno telesno težo za več mišic in izklesano jedro

Vaje z lastno telesno težo (bodyweight) morajo biti del vašega trening program, če želite pridobiti več mišic, moč ter izklesati trebušne mišice.Vendar to ne pomeni samo izvajanje običajnih sklec, dvigov na drogu ter velikega števila ponovitev pri vajah za trebušne mišice.

Vaje z lastno telesno težo lahko izvajate z kombinaciji s prostimi utežmi ali samostojno. Učinkovite so tudi zato, ker se jih izvaja v naravnih gibih in pri večini ljudi ne povzročajo dodatnih bolečin, ter so varne za izvajanje.

Takole izgleda moj izbor vaj:

Vaje za noge

-počepi

-izpadni korak

Vaje na drogu

-dvig trupa na drogu


-krčenje nog na drogu

-krčenje trupa in nog na drogu

Vaje za trebušne mišice

-dvig nog iz ležečega položaja


-dvig roke in noge iz ležečega položaja

-krčenje nog iz položaja za sklece

Sklece

-običajne


-z izmenjavo rok

-z nogami na naklonu

Dips

-stoje


-sede

Skok z mesta

-v višino


-v stran

In za konec…Planks

To je le nekaj učinkovitih vaj z lastno telesno težo.Če jih želite vključiti v svoj trening program v kombinaciji z dvigovanjem uteži, kliknite na Tvoj fitnes rezultat, ali pa obiščite stran Spletni fitnes trener 1 na 1 in sestavili vam bomo program, ki bo namenjen izključno vam in vaši preobrazbi telesa.
Postanite rezultat,

===================================================
Ključne besede: pridobivanje mišične mase, mišična masa, kako povečati mišično moč, program za mišično maso, rast mišične mase, bodybuilding trening program, kako dobiti mišice, trening za moč, bodybuilding vaje, fitnes vaje za hrbet, kako povečati mišično maso, kako pospešiti rast mišic, pravila pridobivanje mišične mase, trebušne mišice, vaje za trebušne mišice, hujšanje, kako dobiti six pack, trening trebušnih mišic, fitnes za definicijo telesa, kako pridobiti izklesano telo,

Ni komentarjev: