Poišči objavo ali temo na blogu

sreda, 26. december 2012

4 enostavna pravila prehranjevanja za vaš fitnes rezultat!

To so pravila, ki se jih držim kadarkoli, torej ko pridobivam mišično maso, delam na definiciji, v času praznikov, ne glede na letni čas, torej pri vsakem fitnes rezultatu.

1.Prehranjevanje na približno 2-3 ure
Čim bolj kvaliteten vir beljakovin, izogibanje sladkorju ter hitri in predelani hrani.Metabolizem je stalno v pogonu, lakote in stradanja ni na jedilniku.

2.Hranila, ki se nahajajo v vsakem obroku
Od kvalitetnega vira beljakovin pa do zdravih maščob v oreščkih in semenih ter veliko raznolike zelenjave.

3.Priprava obrokov v naprej
S tem boste preprečili slabe navade, ki se lahko ponovno vrnejo predvsem če vam primanjkuje časa za prehranjevanje.Prihranili boste tudi veliko časa, saj boste hrano pripravljali le 2-3 dni v tednu.

4.Kupujte le živila, ki jih dejans ko potrebujete
Kuhinjo napolnite le z zdravo prehrano, kar bo omogočilo vašemu prehranjevalnemu programu zagotovljen uspeh!Postanite rezultat, prehranjujte se učinkovito


==================================================
Ključne besede: dieta za rast mišic, hrana za mišice, dieta za trebušne mišice, fitnes hrana , hrana za definicijo telesa, beljakovinski napitki rast mišic, beljakovinski napitki, športna prehrana, napitek za športnike, najboljši napitek za pridobivanje mišične mase, prehrana za trebušne mišice, diete za definicijo telesa, športna prehrana za eksplozivnost, pravilna prehrana za povečanje mišične mase, prehrana med pridobivanjem mišične mase,

Ni komentarjev: