Poišči objavo ali temo na blogu

nedelja, 14. oktober 2012

Kako poceni do odličnega vira beljakovin…?

Najboljši vir beljakovin so rdeče meso, perutnina in ribe.Ampak, kaj pa če imate zaradi takšnih ali drugačnih razlogov omejitve pri omenjenih živilih?Potem vam bom predstavil nekaj možnosti, ki so odličen vir beljakovin, poleg tega pa cenovno dostopni praktično za vsak žep…

Jajca…vsebujejo visoko kvalitetne beljakovine.Eno jajce vsebuje približno 6 gramov beljakovin, kar naj bi bilo 11% celotne dnevne potrebe.

Tuna iz konzerve…zna biti zelo dobra in hitra rešitev.Samo ena konzerna lahko vsebuje tudi do 30 gramov beljakovin.Vendar pozor!Zaradi vsebnosti živega srebra, omenjeno živilo uživajte v zmernih količinah.

Arašidovo maslo…glede na raziskave naj bi arašidi vsebovali več rastlinskih beljakovin kot vsi ostali oreščki.

Fižol…poleg nizke cene in velike vsebnosti vlaknin, je bogat tudi z beljakovinami.Odvisno od vrste, se količina beljakovin giblje od 15 do 25 gramov na skodelico.

Sirotka/whey…zagotavlja telesu idealno mero aminokislin za mišice, moč in regeneracijo.Ker je hitro prebavljiv, je primeren v času treninga (prej/potem).


Že imate vse kar potrebujete za fitnes preobrazbo?

Na strani Spletni fitnes trener 1 na 1 najdete tako pomoč pri sestavi treninga in jedilnika preko spleta, fitnes dvd-je, športno prehrano in dodatke ter opremo za trening.
Prehranjujte se učinkovito,

===================================================
Ključne besede: dieta za rast mišic, hrana za mišice, dieta za trebušne mišice, fitnes hrana, hrana za definicijo telesa, beljakovinski napitki rast mišic, beljakovinski napitki, športna prehrana, napitek za športnike, najboljši napitek za pridobivanje mišične mase, prehrana za trebušne mišice, diete za definicijo telesa, športna prehrana za eksplozivnost, pravilna prehrana za povečanje mišične mase, prehrana med pridobivanjem mišične mase

Ni komentarjev: