Poišči objavo ali temo na blogu

sreda, 17. oktober 2012

Kako do fitnes rezultata preko spleta…

Pred malo več kot tremi meseci se mi je javil fant z željo po pridobivanju mišične mase.Navdušil me je s svojim pristopom.

Zakaj?

Kljub temu, da je še najstnik, je z veliko odločnostjo štartal proti svojemu cilju, ki še vedno ostala, pridobiti čim več mišične mase.

Sestavil sem mu trening program in jedilnik, ki je bil prilagojen njegovi starosti in fizični pripravljenosti, opremi, ki jo je imel na voljo (trenira doma) ter času, ki ga je lahko nameni za trening (čas počitnic in šole).

Pred začetkom sem mu dal tudi nekaj napotkov, ki se jih je vestno držal...

-Po vsakem treningu imej vsaj 1 dan premora pred naslednjim treningom za regeneracijo mišic

-Trening naj traja »le« okoli 45 minut + ogrevanje in raztezanje

-Kardio vadbo (tek, kolesarjenje) zmanjšaj na minimum

-Pomembno je, da si vsak trening boljši, to pomeni, da dviguješ vsakič večjo težo ali narediš več ponovitev/serij z obstoječo težo

-Če boš napredoval v moči, boš imel tudi več mišične mase!

In po treh mesecih so prvi rezultati že tukaj!

Benjamin trenutno trenira po programu Tvoj fitnes rezultat, 52 tednov do ultimativne preobrazbe.

Še več uspešnih preobrazb si lahko pogledate tukaj.Če potrebujete nasvete, kako začeti s preobrazbo telesa, mi pišite tukaj.
Na vaš uspeh,

===================================================
Ključne besede: nejc logar fitnes, fitnes program, fitnes rezultati, fitnes vaje, intervalni trening, vzdržljivostni trening, kako dobiti trebušne mišice, topljenje maščob, definicija telesa, izklesane trebušne mišice, jedilnik za trebušne mišice, pridobivanje mišične mase, fitnes program za mišično maso, kako pridobiti mišično maso, jedilnik za mišično maso, fitnes jedilnik za maso, hrana za mišice, ketonska dieta jedilnik, paleo dieta jedilnik, fitnes jedilnik, fitnes jedilnik tedenski, jedilnik za pridobivanje mišične mase, osebni trener fitnesa, fitnes trening, trener fitnesa, fitnes osebni trener, jedilnik za definicijo, prehrana za fitnes, diete za hujšanje, diete hujšanje

Ni komentarjev: