Poišči objavo ali temo na blogu

sobota, 20. oktober 2012

Bi radi trenirali doma…?

Želite opremiti domači prostor z opremo, ki vam ne bo vzela veliko prostora in denarja, pa bo kljub temu učinkovita za vašo telesno preobrazbo?

Naj vam ponudim dva koristna nasveta...

-Najprej imejte sestavljen trening program, da boste sploh videli, kakšne vaje morate izvajati in katere pripomočke boste zato potrebovali.

-Ne kupujte naprav za tek.Poleg tega, da vam bodo vzele veliko prostora, so tudi drage.Za izboljšanje kondicije in vzdržljivosti, skačite čez kolebnico, lahko pa tudi izvajate sprinte v intervalih ali pa tecite v klanec.


In katera fitnes oprema bi bila primerna za domači fitnes...
Celotno ponudbo fitnes opreme in pripomočkov, ki vam bodo v pomoč pri vaši preobrazbi, si oglejte tukaj. Trenirajte učinkovito,
 
=============================================Ključne besede: fitnes, fitnes klub, fitnes center, fitnes trening program, najboljši trening, testosteron fitnes , bodyweight trening, fitnes vaje, kako povečati telesni metabolizem, vaje za raztezanje, stretching vaje, trening mma, kako povečati testosteron, priročnik za vadbo, fitnes program,


1 komentar:

Unknown pravi ...

Nabildati se da že samo z drogom za dviganje in 2 paroma uteži, seveda je pogoj dovolj veliko število kolutov. Domači fitnes za primerjavo med vadbo v fitnesu in doma. Seveda bo s časom potrebno kupiti še kaj.