Poišči objavo ali temo na blogu

nedelja, 2. september 2012

Zakaj je spodnji del trebušnih mišic toliko težje oblikovati? 1.del

Tudi iz lastnih izkušenj lahko povem, da je zgornji del trebušnih mišic dosti lažje oblikovati kot spodnji del.Zakaj je temu tako in zaradi česa so mišice na spodnjem delu »trebušnjakov« toliko težje vidne…?

Razlogov je več, omenil pa bom štiri najpogostejše...

Kot prvi in najpogostejši razlog je, da vaš spodnji del trebušnjakov še vedno prekriva nekaj odvečne telesne maščobe, čeprav imate zgornji del že povsem oblikovan.

Drugi razlog je, da ste med preobrazbo telesa izgubili tudi kar precej odvečnih kilogramov in vam je zaradi tega ostalo nekaj »ohlapne« kože.

Tretji razlog je lahko, da spodnjega dela trebušnih mišic niste še dovolj razvili, oziroma povedano enostavneje, do sedaj jim niste posvečali dovolj pozornosti.

In kot zadnje, lahko da vam vaša genetika enostavno ni v pomoč.Vendar ne že takoj na začetku kriviti genetike, kajti v veliki večini je razlog za trenutni neuspeh eden od prvih treh razlogov.


Tvoje izklesano jedro je program na dvd-ju, ki vsebuje 16 tedenski trening program in jedilnike od 1200-3000 kalorij (Kcal).

Sedaj ko poznate razloge, je čas, da razkrijem tudi rešitve…V naslednji objavi boste zato izvedeli...

-kako se znebiti še tiste zadnje maščobe na vaših trebušnih mišicah in ohlapne kože

-kako razviti tudi spodnji del trebušnih mišic, ter kaj narediti če vam genetika ravno ne prizanaša
Postanite učinkoviti,

===================================================
Ključne besede: trebušne mišice, vaje za trebušne mišice, hujšanje, kako dobiti six pack, trening trebušnih mišic, fitnes za definicijo telesa, kako pridobiti izklesano telo, nejc logar fitnes, fitnes program, fitnes rezultati, fitnes vaje, intervalni trening, vzdržljivostni trening, kako dobiti trebušne mišice, topljenje maščob, definicija telesa, izklesane trebušne mišice, jedilnik za trebušne mišice, ketonska dieta jedilnik, paleo dieta jedilnik, fitnes jedilnik, fitnes jedilnik tedenski, osebni trener fitnesa, fitnes trening, trener fitnesa, fitnes osebni trener, jedilnik za definicijo, prehrana za fitnes, diete za hujšanje, diete hujšanje

Ni komentarjev: