Poišči objavo ali temo na blogu

sobota, 22. september 2012

Kako povečati mišično maso brez, da vas zalije maščoba…?

Napake so sestavni del vsakega uspeha.Nič ni narobe če jih delamo, če se le iz njih nekaj naučimo in smo naslednjič bolj učinkoviti.
Povedal vam bom, katere napake sem jaz naredil med prehranjevanjem pri pridobivanjem mišične mase in kako se jim izogniti...

Proces pridobivanja mišične mase sem začel pri 67 kilogramih.Prvi cilj je bil, da pridem čez 70 kilogramov, ter tam tudi ostanem.V preteklosti se mi je že dostikrat zgodilo, da sem sicer uspel priti čez 70 kilogramov, vendar sem potem hitro zopet padel pod to težo.Torej, ko je bil prvi cilj dosežen, sem začel ciljati na magičnih 80 kilogramov.Blizu sem prišel kar hitro, potem pa se je malo ustavilo.Kljub temu je potem kar hitro steklo naprej in kmalu sem imel že skoraj 85 kilogramov.Naslednji cilj je bil seveda 90 kilogramov.Po dobrih dveh letih garanja, mi je uspelo tudi to.Vsi suhci si verjetno lahko predstavljate moje veselje.Vendar pa, ko sem dosegel želeni nivo, sem seveda hotel še več in si rekel, zakaj ne bi šel kar do 100-ke!

In napake so se začele.Kaj sem začel delati narobe…?

Pomembni so mi bili le še kilogrami, zato sem začel jesti tudi dosti več hitre prehrane, ki sicer omogoča hitrejše pridobivanje kilogramov, ne pa tudi več mišične mase.100-ki sem se sicer približal, vendar pa to niso bili več kilogrami, ki bi mi bili v ponos.Okoli trebuha se je nabralo enostavno preveč odvečne telesne maščobe...

Kako se procesa pridobivanja mišične mase lotiti pravilno in učinkovito…?-Imejte redne obroke na približno 2-3 ure.Tega se »sveto« držite vsak dan.Še posebej pomembno je, da ne izpuščate zajtrka in obrokov pred in po treningu.

-Dokler pridobivate maso, ne povečujte dnevnega kaloričnega vnosa.Šele ko se pridobivanje kilogramov ustavi, dvignite dnevni vnos, vendar tudi takrat ne pretiravajte.Dodatnih 500 kalorij (Kcal) bo več kot dovolj, da boste ponovno zagnali »stroj«.-Pomembno je, da jeste kvalitetno.Kljub temu, da je potrebno veliko jesti, to ne pomeni, da lahko jeste karkoli.Dnevnega kaloričnega vnosa ne poizkušajte doseči s pomočjo hitre in predelane hrane.

-Če vam kljub temu, da veliko jeste, ne uspe zaužiti dovolj kalorij skozi dan, si pomagajte z weight gainerjem.Ta vam bo v veliko pomoč predvsem ob dnevih ko imate trening.


Ali imate točno izdelan načrt treninga in prehranjevanja?

Da bo celoten proces potekal po načrtu, je pomembno da ob vsakem trenutku točno veste kaj počnete.Zato seveda potrebujete trening program in jedilnik.

Kako sem vam pri tem lahko jaz v pomoč?

Kot Spletni fitnes trener 1 na 1, ki vam bo sestavil trening program in jedilnik, prilagojen posebej za vas, ali pa kot avtor fitnes dvd-ja Skrivnosti za suhce, kjer se nahaja 16 tedenski trening program in jedilniki od 2500-6000 kalorij.Uporabite moje znanje kot orožje na poti do več mišične mase,

==================================================
Ključne besede: pridobivanje mišične mase, mišična masa, kako povečati mišično moč, program za mišično maso, rast mišične mase, bodybuilding trening program, kako dobiti mišice, trening za moč, bodybuilding vaje, fitnes vaje za hrbet, kako povečati mišično maso, kako pospešiti rast mišic, pravila pridobivanje mišične mase


Ni komentarjev: