Poišči objavo ali temo na blogu

nedelja, 19. avgust 2012

Ko gre prehranjevanje za definicijo v zaključno fazo…

V predhodni blog objavi sem predstavil enega od jedilnikov, ki ga uporabljam, da lahko skozi celotno leto vzdržujem formo pri približno 8 % telesne maščobe.Če pa želite pod mejo 8 % telesne maščobe, boste morali za nekaj tednov iz jedilnika črtati nekatera živila, ki jih drugače običajno uživate.

Naj še enkrat omenim, da opisana živila iz jedilnika izključite le za nekaj tednov in ne daljše časovno obdobje!

Sadje…vsebuje fruktozo/sladkor.Zaradi sadja se sicer ne boste zredili, bo pa telo večje in redne količine pretvorilo v maščobo.Kvaliteten vir vitaminov, mineralov in vlaknin v tem času črpajte iz zelenjave ter multivitamina.

Mlečni izdelki…uživanje omogoča visok nivo inzulina v krvi, ter s tem onemogoča normalno razčlenitev maščob.Zadnjih nekaj tednov v procesu definicije se torej izogibajte mlečnim izdelkom.

Gluten, pšenica, zrna…s tem ko boste iz jedilnika izključili kruh in testenine, ter vse kar je povezano z glutenom, se boste tudi dosti lažje znebili maščobe na spodnjem in hkrati tudi najbolj »trdovratnem« delu trebušnih mišic.Glavni razlog naj bi bil nivo krvnega sladkorja, na katerega vplivajo zrna.

Hidrati in enostavni sladkorji…uravnavanje inzulina omogoča dosti lažje pridobiti in zadržati nizek odstotek telesne maščobe.Za maksimalni rezultat po treningu uživajte hitro prebavljive beljakovine v kombinaciji z ogljikovimi hidrati, ki se prebavljajo počasneje.


Verjamem, da se bodo nekateri nasveti v članku komu zdeli ekstremni ali celo pretirani, vendar ker gre za prehranjevanje v zaključni fazi definicije, torej obdobju, kjer naj bi se odstotek telesne maščobe gibal med 4-8 % telesne maščobe, so potrebni tudi takšni ukrepi.

Za pomoč pri sestavi trening programa in jedilnika se obrnite na Spletnega fitnes trener 1 na 1, kjer bo celoten program sestavljen le za vaše potrebe in končni rezultat.
Postanite rezultat,

==================================================
Ključne besede: nejc logar fitnes, fitnes program, fitnes rezultati, kako dobiti trebušne mišice, topljenje maščob, definicija telesa, izklesane trebušne mišice, jedilnik za trebušne mišice, hrana za mišice, ketonska dieta jedilnik, paleo dieta jedilnik, fitnes jedilnik, fitnes jedilnik tedenski, osebni trener fitnesa, trener fitnesa, fitnes osebni trener, jedilnik za definicijo, prehrana za fitnes, diete za hujšanje, diete hujšanje, dieta, dieta za rast mišic, hrana za mišice, dieta za trebušne mišice, fitnes hrana, hrana za definicijo telesa, beljakovinski napitki rast mišic, športna prehrana, napitek za športnike, prehrana za trebušne mišice, diete za definicijo telesa, športna prehrana za eksplozivnost,

Ni komentarjev: