Poišči objavo ali temo na blogu

torek, 17. julij 2012

Nekaj enostavnih nasvetov za trebušne mišice iz naslovnic…

Kaj morate narediti v kuhinji…To da se trebušne mišice naredijo v kuhinji, verjetno že veste, vendar kaj pa storiti, ko ste dejansko v kuhinji?

Ogljikovi hidrati so super za po treningu, ampak da boste pospešili kurjenje telesne maščobe, se jih v ostalih obrokih izogibajte.V ostalih obrokih rajši namenite pozornost beljakovinam in maščobam.

Uživajte maščobe, vendar jih ne kombinirajte z ogljikovimi hidrati.In kot zadnje, vaše telo bo potrebovalo zadostno količino beljakovin za obnovo poškodovanega mišičnega tkiva, predvsem po naporni vadbi.

Kako je potrebno trenirati trebušne mišice…Kljub prepričanju, da je potrebno narediti nešteto število trebušnjakov, se raje posvetite vajam za celotno telo.Tudi trebušne mišice potrebujejo izziv, zato ni dovolj, da izvajate samo veliko serij in ponovitev, ampak da jih tudi obremenite z utežmi.

Kakšno kardio vadbo izvajati…Kljub prepričanju mnogih, da je najboljši način, da zjutraj na tešče opravite tek ali kolesarjenje manjše intenzivnosti, sam zagovarjam drugačno metodo.Izberite si hrib ali klanec in 2-3 krat tedensko naredite deset šprintov navzgor.Kratko vendar pa intenzivno.

In še nekaj napotkov, ki vam bodo prišli prav…Če že dvigujete uteži, ne zmanjšajte bremen, ki jih dvigujete.Odvečno telesno maščobo boste skurili zaradi prehranjevanja in ne zato, ker boste lažja bremena dvigovali v več serijah ali ponovitvah.Seveda največ pozornosti namenite kompleksnim gibanjem s prostimi utežmi.

In kot zadnje…Bodite uspešni v boju proti stresu.Če boste uspeli zmanjšati in omejiti stresni hormon kortizol, boste s tem še korak bližje končnemu cilju, torej lepo oblikovanim trebušnim mišicam.


Vse kar potrebujete za oblikovanje trebušnih mišic, najdete v programu Tvoje izklesano jedro, poleg dobite tudi darilo... :-)Na vaš rezultat,

=================================================
Ključne besede: hrana za mišice, ketonska dieta, ketonska dieta jedilnik, paleo dieta jedilnik, fitnes jedilnik, fitnes jedilnik tedenski, nejc logar fitnes, fitnes program, fitnes rezultati, fitnes vaje, intervalni trening, kako dobiti trebušne mišice, topljenje maščob, definicija telesa, izklesane trebušne mišice, jedilnik za trebušne mišice, osebni trener fitnesa, fitnes trening, trener fitnesa, fitnes osebni trener, jedilnik za definicijo, prehrana za fitnes, diete za hujšanje, diete hujšanje


Ni komentarjev: