Poišči objavo ali temo na blogu

nedelja, 22. julij 2012

Kako trenirati pred in med dopustom…?

Spletni fitnes trener 1 na 1 svetuje:

V času počitnic in dopustov dobivam veliko vprašanj o tem, kako trenirati, da bi še najprej čim bolj napredovali ali vsaj obdržali formo, ki ste jo razvili skozi leto.

Kot prvo za kar morate poskrbeti, je to jedilnik.Tukaj ne sme biti izgovorov, ne glede nato, kje se nahajate, vedno je izbira o tem, kako se boste prehranjevali, izključno in samo vaša!

Kar se tiče treninga, imate na voljo več možnosti.Zadnji teden ali dva pred dopustom lahko še povečate intenzivnost in s tem preidete v rahlo pretreniranost, ter si potem za teden dni ko ste na dopustu, vzamete premor.V tem času morate le paziti, da se boste prehranjevali kvalitetno.

Druga možnost je, da imate v kraju počitnic telovadnico, v tem primeru enostavno nadaljujte proces treninga, ki ste ga izvajali že doma, ali pa preizkusite kakšno novo metodo, kot je npr. več vadbe na fitnes napravah in več izvajanja izolacijskih vaj.

Če pa nimate na voljo telovadnice ali fitnes centra, pa s seboj vzemite pripomočke kot so proste uteži, kettlebell kugle ali fitnes trakovi, ter si prilagodite trening na razmere, ki so vam na voljo.


Tako izgledajo idealni pogoji za trening na dopustu.Če obstaja možnost jih izkoristite...

In kot zadnje, če nimate na voljo niti telovadnice in niti pripomočkov, ki bi vam olajšali vadbo, naredite sledeče.Izvajajte bodyweight vaje z lastno telesno težo, kot so npr. počepi izpadni korak, sklece, če je možnost, dvigovanje trupa in pa visoko intenzivna kardio vadba.
Bodite učinkoviti,

==================================================
Ključne besede: nejc logar fitnes, fitnes program, fitnes rezultati, fitnes vaje, intervalni trening, vzdržljivostni trening, kako dobiti trebušne mišice, topljenje maščob, definicija telesa, izklesane trebušne mišice, jedilnik za trebušne mišice, pridobivanje mišične mase, fitnes program za mišično maso, kako pridobiti mišično maso, jedilnik za mišično maso, fitnes jedilnik za maso, hrana za mišice, ketonska dieta jedilnik, paleo dieta jedilnik, fitnes jedilnik, fitnes jedilnik tedenski, jedilnik za pridobivanje mišične mase, osebni trener fitnesa, fitnes trening, trener fitnesa, fitnes osebni trener, jedilnik za definicijo, prehrana za fitnes, diete za hujšanje, diete hujšanje

Ni komentarjev: