Poišči objavo ali temo na blogu

sreda, 20. junij 2012

Hrana za ohranitev mišične mase in lepo oblikovane trebušne mišice

Katera živila naj dodate v jedilnik za najboljše rezultate?

Odgovor na to vprašanje je presenetljivo lahek, namreč na vašem jedilniku mora biti beljakovinsko bogata hrana...

Za beljakovinsko moč

Stročnice so bogat vir vlaknin in vsebujejo veliko beljakovin v primerjavi z ostalimi rastlinskimi živili.Vsebujejo tudi ogljikove hidrate, ki se počasi sproščajo v telesu.

Losos vsebuje tiste omega 3 maščobe, ki so ključne za mišično maso, vsebuje pa tudi kvaliteten vir beljakovin.

Oreščki vsebuje kar veliko maščob, vendar kvalitetnih, ter zadostno količino beljakovin.

Jajca zaključujejo lestvico živil, ki se morajo nahajati na vašem jedilniku.Poleg beljakovin vsebujejo tudi ostala pomembna hranila.

Za črpanje vlaknin in energije

Križnice zelenjava so med drugim cvetača, brokoli in zelje, vsebujejo pomembna hranila z malo kalorijami in so idealne za topljenje maščobe.

Allium zelenjava so med drugim čebula, česen in drobnjak odlično vplivajo na vaš kardiovaskularni sistem (srce in ožilje).

Olivno olje ima lastnost, da zmanjšuje vnetja v telesu, kar pomeni, da regeneracija poteka hitreje in boste zaradi tega bolj produktivni.
Da boste vedeli kaj jesti in kako sestaviti jedilnik, ter čemu se izogibati, da boste bolj učinkoviti med treningom in pri končnem rezultatu, kliknite na Tvoj fitnes rezultat.Postanite rezultat,

===================================================
Ključne besede: dieta za rast mišic, hrana za mišice, fitnes hranapravilna prehrana za povečanje mišične mase, prehrana med pridobivanjem mišične mase, pridobivanje mišične mase, rast mišične mase, kako dobiti mišice, kako povečati mišično maso, kako pospešiti rast mišic, pravila pridobivanje mišične mase

Ni komentarjev: